Mimarsinan Meclisinde büyük coşku

Mimarsinan Meclisinde büyük coşku
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Mimarsinan Mahallesi 3. Danışma Meclisi toplantısı ilçe konferans salonunda gerçekleştirildi. Divan Başkanılığına Banu Anıl Pamuk, Bekir Bulut Nuri Samet Ayata seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başla

Mimarsinan bizim kalemiz, bizde askerleriyiz
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Mimarsinan Mahallesi 3. Danışma meclisine katılımın çok yoğun olmasından dolayı mahalle teşkilatı ile gurur duyduğunu dile getirerek açılış konuşması yapan AK Parti Silivri Teşkilatı Mimarsinan Mahalle Başkanı Nihat Korkmaz; “ Siz değerli siyasi büyüklerimin de gördüğü üzere Mimarsinan Mahallemizde canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gecesini gündüzüne katarak hizmet aşkı ile çalışan partimizin, mahallemizdeki kılcal damarları olan ve bu salonu hınca hınç dolduran bütün partili arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Mimarsinan Mahallesi, Silivri’de AK Parti’nin kalesidir. Bizlerde o kalenin askerleriyiz. Bu kalede AK Parti bayrağı hiçbir zaman inmeyecek.” dedi.
Bıkmadan, usanmadan çalışıyoruz
Mimarsinan Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Hakan Coşkun ise yaptığı konuşmada; “ Genel Başkanımız ve Başbakan’ımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız güç ve enerji ile Gençlik Kolları olarak bıkmadan usanmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz biliyoruz ki; yaptığımız her çalışma, gerçekleştirdiğimiz her ev ziyareti partimizin ve ülkemizin gücüne güç katıyor. Partimize hizmet, ülkemize hizmet etmektir. Bu bilinç ve inançla çıktığımız bu anlamlı yolda hiç durmadan ilerleyeceğiz. Bize bu gücü veren bütün parti büyüklerimize  ve gençlik kollarında ki arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.
Mimarsinan bizim gururumuz
Danışma Meclisi’ne katılımın çok yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “ Girdiğimiz bütün seçimlerde aldığımız oylarla bizim gururumuz olan Mimarsinan Mahalle teşkilatımızla bu kalabalığı görünce bir kez daha gurur duydum. 2004, 2009, 20011 seçimlerinde  ve referandumda bizim gurur duyduğumuz tek mahalle vardı. O da Mimarsinan Mahallesiydi. Çünkü her seferinde orada aldığımız oy % 60’a yakın oy almıştık. Neden o insanların gönlünde büyüttükleri ayrı bir yer eden bir lider, ayrı parti var. Onların gönüllerinde AK Parti var. Kimler kapılarını çalarsa çalsın, onlar o insanca duruşu sergileyerek her seferinde sandıklarından AK Partiyi birinci çıkarmışlardır. Bizim iktidara geldiğimiz zaman iş yapmamak, çalışmamak gibi bir derdimiz yok.  İstanbul’da 26 Belediye Başkanımız var. Her biri karınca gibi çalışıyor. Bizim teşkilatımız Silivri’de muhalefette olmasına rağmen mevcut belediye’den 5 kat daha fazla çalışıyor.İktidar partisi olarak bizler sadece siyaset yapmaya değil, ilçemizdeki sorunları da çözmeye geldik.  Nereye gidersek gidelim, nerede durursak duralım orada mutlaka hizmetlerimiz vardır. Mimarsinan mahallesi de bu hizmetlerimizin en çok yararlanan mahallelerimizden birisidir. Bu gün çarı merkezinde hangi hizmet varsa, Mimarsinan mahallemizde de o hizmet vardır. Peki soruyorum size arkadaşlar? 2009-2013 yılları arasında mevcut belediyenin taş üstüne taş koyduğu bir tane hizmet var mı? Hiçbir şey yapamadılar arkadaşlar. Neden? Çünkü onlar sizin derdinizle dertlenmiyor, daha iyi hizmet nasıl yapabiliriz, neler yapabiliriz diye bir dertleri yok ki arkadaşlar.  Bu gün Ergenekon davasında mahkeme önünde konuşlanan protestocuların yiyeceklerini belediyeden götürüyorlar. Ama gelip burada 3-5 insana sahip çıkma noktasında kapılarını çaldığınızda; “ kusura bakmayın size yardım edemeyiz” diyorlar.” Dedi.
Kaynarca “ Yapılan her hizmette, dualardan pay alıyoruz”
Programında olmamasına rağmen, Mimarsinan Mahallesi Danışma Meclisini duyarak, meclis toplantısına katılan AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti hükümetinin yaptığı hizmetleri anlattı. Kaynarca, Başbakan’ımızın artık sadece Türkiye değil, dünya liderliğine doğru gittiğini belirterek konuşmasına şöyle devam etti; “ Değerli partililerim. Bizler sizlerin vekilleri olarak liderimiz ve Başbakan’ımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gece gündüz durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Sadece ülkemizde değil, dünyanın her hangi bir yerinde ezilen, mağdur olan ve tarihte Türk milletine sahip çıkmış, destek olmuş nerede bir toplum varsa onların yanında olmaya sahip çıkmaya devam ediyoruz. Biz Silivri’de Mimarsinan Mahallesi adına hizmetlerimizi en iyi şekilde yaptığımızda, sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirdiğimizde, işte o sınırdaki Suriye’li, Senegal’li ve daha bir çok mağdur ülkedeki  kardeşlerimizin duasından pay sahibi oluyoruz.” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.