Muharrem İnce'ye destek kuyruğu

Muharrem İnce'ye destek kuyruğu
Kartal Belediyesi, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için kampanya başlattı, yüzlerce vatandaş destek oldu.
 Belediye Başkanı Altınok Öz, "Kampanyanın finansmanını halkın alın teriyle kazandığı parayla sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde CHP Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına bağış kampanyası başlatan Kartal Belediyesi’ne yüzlerce vatandaş destek oldu.

Kartal Ziraat Bankası şubesi sabahın erken saatlerinde Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartal CHP İlçe Teşkilatı ve yüzlerce vatandaşı ağırladı. Ellerinde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin bulunduğu dövizlerle bankaya giren insanlar, İnce’nin seçim kampanyasına bağışta bulundu.



Eşi Feray Öz ile bankaya gelerek bağış yapan Altınok Öz, “Cumhurbaşkanı adayımız 2002’den beri milletvekili. Bazıları gibi artı değeri olmayan bir insan. Dolayısıyla hepimiz karınca kararınca bu kampanyaya destek olmak amacıyla buraya geldik. Kampanyanın finansmanını halkın alın teriyle kazandığı parayla sağlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

‘CHP, HALKIN DESTEĞİYLE AYAKTA DURMAYA ÇALIŞIYOR’

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye desteklerin devam edeceğini kaydeden Kartal CHP İlçe Başkanı Muammer Çelebi ise, “Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’de halkın desteğiyle ayakta durmaya çalışıyor. Halkın iktidarını kurmak için halkın desteği ile gerçekleştirip Cumhurbaşkanlığını alacağız. Ben şimdiden Muharrem İnce’nin Cumhurbakanlığı’nı kutluyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.