Oklavayla bekleyin

Oklavayla bekleyin
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la 'açılış' polemiğini devam ettiren HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, bu kez Hatay'dan seslendi: Özellikle yufka açan kadınlar, oklava elinizde hazır bekleyin, her an gelebilir. AKP propagandası ya
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la 'açılış' polemiğini devam ettiren HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, bu kez Hatay'dan seslendi.
Demirtaş'ın konuşmasından satır başları şöyle;

-Bizim temel ilkelerimiz temel insan haklarıdır. bizi hiçbir kimlikte tekleştiremezler. Hepimiz Türk, Kürt, Alevi Sünni olamayız. Ama insanlıkta buluşabiliriz. Bizi buluşturacak kimlik insan kimliğidir. AKP bu değerleri aşındırdı. Mezhepçi politikalarla, dinci politikalarla, din tüccarlığa Türkiye'ye ileri demokrasi safsatasını yutturmaya çalıştı.

-İnşallah göreceksiniz, hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir sonuçla ortaya çıkacağız. Ve artık Türkiye’de yeni bir demokratik halk iktidarının temellerini atmış olacağız. Kirli ittifakların kapalı kapılar ardında olmadık. başka yöntemle HDP yürümeyecek.Bu ülkenin emekçileri, çalışanları artık sizlerin, bizlerin ülkemizi yönetme zamanı geldi dedik.

-Sarayın pencereleri zangır zangır titriyor,İşçilerin, gençlerin sloganlarıyla, çapulcuların haykırışlarıyla sarayın pencereleri zangır zangır titriyor. Saray'daki her şeyin farkında.

"ELİNİZDEKİ OKLAVA İLE GEREKLİ CEVABI VERİN"

-Dün söyledim, bugün cevap verdi. Bugün itiraf etti. 'Milletim nereye çağırırsa giderim' dedi. AKP propagandasını yapayım da ne olursa olsun. Derdi millet değil, yufka da değil.' AKP'nin adaylarını bile ben belirledim' diyor.

-Siz hazırlıkları olun yufka açan kadınlar oklava elinizde bekleyin. AKP propagandasında ne yapacağınızı biliyorsunuz. Derdi size yardım etmek değil. Elinizdeki oklava ile gereken cevabı ona verin artık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisi için 'Cumhurbaşkanı nereye çağrılsa gidiyor, evde konserve mi yapacaksınız, yufka mı açacaksınız? Çağırın gelir' diyen Demirtaş'a "Evet ben, milletin çağırdığı her yer bugüne kadar gittim, bundan sonra da giderim" diye yanıt vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.