Ön seçim özgürlüktür

Ön seçim özgürlüktür
29 Mart Pazar günü CHP'nin yapacağı önseçime İstanbul 2’nci Bölge'den aday adayı olarak katılan Mustafa Sarıgül, CHP seçmenine ön seçimde oy kullanmaları yönünde çağrıda bulundu. Sarıgül, "Ön seçim demokrasidir, ön seçim özgürlüktür, ön seç
Mustafa Sarıgül, "Biliyoruz ki geçmişte Cumhuriyet Halk Parti’mizin en başarılı olduğu dönemler önseçim yapılan dönemlerdir" dedi.7 Haziran seçimleri doğrultusunda çalışmalarına devam eden

 

144 aday yarışacak

Önseçime İstanbul 2’nci bölgeden toplam 144 aday adayı katılacak. Önseçim sonrası İstanbul 2’nci bölgeden 27  adayı belirlenecek.Yapılacak olan önseçime İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Aday Adayı olarak katılacak olan Mustafa Sarıgül, Şişli’de bulunan  bürosunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

Ön seçim demokrasidir

 

Önseçimin önemini dile getiren Sarıgül, ”Ön seçim demokrasidir, önseçim özgürlüktür, ön seçim barıştır. Ön seçim sokakların, mahallerin sesini parlamentoya yansımasıdır. Ön seçim kararının ne kadar isabetli olduğunu bir aydır devam eden önseçim çalışmalarında mahallelerimizde, sokaklarımızda, evlerimizde görüyorum. Biliyoruz ki geçmişte Cumhuriyet Halk Parti’mizin en başarılı olduğu dönemler önseçim yapılan dönemlerdir. Bu seferde önseçimini 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde partimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ne önemli ölçüde güç katacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

11 bin partiliye ulaştım

 

Sarıgül, “Önseçim kampanyamız boyunca 2’nci bölgede 12 ilçe de yaklaşık olarak 250 toplantı yaptık. Binlerce partili arkadaşlarımızla yüz yüze görüştük. Ortalama her gün çok sayıda yaptığım telefon görüşmesiyle yaklaşık olarak 11 bin yurttaşıma telefonla ulaşma imkanı buldum. Bin 250 gönüllü arkadaşımız 30 bin eve giderek düşüncelerimizi anlatan mektuplarımızı partili arkadaşlarımızla buluşturdu. Gönüllü arkadaşlarımız partili arkadaşlarımıza, yurttaşlarımıza ulaşmaya özen gösterdiler ve 200 arkadaşımız telefon başında partili arkadaşımızın görüşlerini, düşüncelerini aldı. Pazar günü yapılacak önseçimde başarılar diliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.