"ONLAR İFTİRA ATAR BİZ HİZMET EDERİZ"

"ONLAR İFTİRA ATAR BİZ HİZMET EDERİZ"
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı 7 Haziran genel Seçimleri kapsamında ki çalışmalarına Milletvekili Adayları Genel Başkan Yardımcıları İstanbul Milletvekili Prf. Dr. Mustafa Şentop ve Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun damadı Afşin Yazıcıoğlu ile devam etti.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, ve beraberinde ki heyet Genel Başkan Yardımcıları Şentop’u Fatih Mahallesi Seçim İrtibat Bürolarında coşkulu bir kalabalıkla karşıladılar. Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Prf. Dr. Mustafa Şentop katılımcılara  kısa bir konuşma da yaptı. Şentop yaptığı konuşmada “Diğer siyasi partiler sadece görüntü olarak varlar ancak sahada göremezsiniz. Bizler seçimler 2 aydan daha fazla bir süre önce sahaya indik ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çünkü söyleyecek sözümüz var, anlatacak gerçekleştirdiğimiz icraatlarımız var. Bakın diğer siyasi partiler iftira karalama kampanyaları düzenleyip halka boş vaatler veriyor. Bizse yaptıklarımızı anlatıyoruz ve bunlarda zaten vatandaşlarımızın bizlere güven duymasını sağlıyor. Artık Millet uyandı. Boş sözlere kanmıyor. Bunun da en büyük ispatı Partimizin girdiği her seçimden oylarını arttırarak iktidar olmasıdır.

 
 
DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

 
 Teşkilat mensuplarımızın azimli çalışmalarını her zaman taktirle karşılıyorum. Sizlerin seçimler öncesi gerçekleştirdiğiniz azimli çalışmalarınız bizi 13 yıldır tek başımıza iktidar olmamızı sağladı. Tabanda ki çalışmalarımız neyse bizlerde Hükümet olarak aynı azim ve dik duruşla sayısız icraatlar gerçekleştirdik. Halkın boş söze değil icraata ihtiyacı var. Bu bilinçle hareket ederek ülkemizde yıllardır görmezden gelinen sorunların da büyük bir cesaretle üzerinde durarak düzeltme yoluna gittik.  7 Haziran’dan sonrada yine tek başımıza Hükümetimizi kurup hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Anlatabileceğimiz sayısız hizmetlerimiz var. Halkımızın refahına yönelik birçok yenilikler getirdik. Daha yapacak çok işimiz var. Hedefimiz vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha da yukarılara çıkarmak, içerde ve dışarda daha güçlü bir Türkiye inşa etmek.” Dedi.

 
 
SEVGİ YÜRÜYÜŞÜNE HALKTAN DESTEK


 AK Partililerdaha sonra Fatih Mahallesi seçim irtibat Bürolarından Silivri Sahilinde kurulan AK Nokta Standına kadar da sevgi yürüyüşü gerçekleştirdiler. Yürüyüş yapan gurubun önünde büyük bir Türk Bayrağı da açıldı. Milletvekili Adayı Afşin Yazıcıoğlu da Devlet hastanesi ziyareti gerçekleştirdikten sonra yürüyüşe katılım gösterdi. AK Partilere halk yürüyüş esnasın dayoğun ilgi göstererek eşlik etti. 

 
 AK Nokta Standını ziyaret eden vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili AdaylarıPrf. Dr. Mustafa Şentop, Afşin Yazıcıoğlu ve İlçe Başkanı Dilek Demiral buradan beraberinde ki heyetle Silivri Sahil mevkiinde bulunan esnafları da ziyaret ederek karanfil de dağıttılar.


 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Prf. Dr. Mustafa Şentop son olarak radyo programının canlı yayınına katılarak 7 Haziran seçimleri ve gümde ki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum