Oruç Oymak için aday ol kampanyası

Oruç Oymak için aday ol kampanyası
Oruç Oymak için destekçileri sosyal medya üzerinden kampanya başlattı.


CHP’de 29 Mart 2015 de hâkim gözetiminde yapılacak olan aday adaylarına oy verme işlemi öncesi Oruç Oymak, sevenleri sosyal medya üzerinden Oymak’a destek verdiler.
Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş maddi manevi destekte bulunmuş biri olan Oruç  Oymak, CHP’den Küçükçekmece Belediye Meclis üyeliği yapmış ve Yılın En Başarılı Meclis üyesi seçilmişti akabinde yine 2014 Yerel seçimlerinde Küçükçekmece’de partisinden Belediye Başkan aday adayı olarak Partisi ve ilçe halkının takdirini toplamıştı. Çevresi tarafından sevilen ve sayılan biri olarak gönüllerde taht kurmuştu.
 
Birçok sivil toplum örgütlerinde yer alan oymak, CHP dışında hiçbir partide yer almadığı gibi, çizgisi dışına çıkmadı. Halkın başkanı olarak nitelendirilen Oymak 2015 genel seçimlerinde yine partisinden Milletvekili adayı olması isteniyor, sosyal medya üzerinde ciddi anlamda kendisine yapılan yorumlarda milletvekili adayı olması için baskılar yapıldığı gözlerden kaçmazken, Oruç Oymak’tan henüz başvurup vurmadığı hakkında bir bilgi gelmedi.
Peki, Oruç Oymak kimdir?
1970 Kars doğumlu olan Oruç Oymak İlköğretimini Kars’ta tamamladıktan sonra 1980 yılında İstanbul Küçükçekmece’ye yerleşti. Ortaokul ve Lise tahsilini Sefaköy Lisesi'nde tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Birçok alanda ticari faaliyetlerini sürdüren Oruç Oymak, Ön lisansını Yerel Yönetimler Fakültesinde tamamladı.
Kamu Yönetimi 4. sınıfta eğitim hayatını sürdüren Oruç Oymak Evli ve 3 çocuk babasıdır. Oruç Oymak 2009 yılında Küçükçekmece Belediye CHP Meclis Üyesi seçildi. 2011 yılında bir radyo tarafından yıl’ın en başarılı meclis üyesi olarak seçildi.  ÇYDD üyesi olan Oruç Oymak birçok farklı Sivil Toplum Örgütünde de görevler aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.