ÖZCAN IŞIKLAR ÖRGÜTLE BULUŞTU

ÖZCAN IŞIKLAR ÖRGÜTLE BULUŞTU
Partisi CHP tarafından Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar bugün ilçe merkezinde partilileriyle buluştu. Toplantıya; CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ufuk Akın, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İyi

Partisi CHP tarafından Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen   Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar bu akşam ilçe merkezinde partilileriyle buluştu.  Toplantıya;  CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ufuk Akın,  CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İyi Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç’ın yanısıra;  CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Meclis Üyesi Mümin Koçoğlu ve Abdullah  Yıldırım da katıldı.  
Balcıoğlu'na çağrı yaptı 
Belediye Başkan Aday Adaylarından Özgün Deniz Gündüz’ün de toplantıya katılacağı ancak bir aile yakınının vefatı dolayısyla toplantıya katılamadağı açıklandı.   Çoksayıda partiliye hitap eden Başkan Özcan Işıklar, Belediye Başkan Aday Adayı olup aday gösterilmeyen ve toplantıya katılan Abdullah Yıldırım ve Mümin Koçoğlu’na özellikle teşekkür ederek,  ‘Bora da buraya gelecek.  O ‘nu onore ederek buraya getireceğiz.  Olur böyle gelişmeler de olur. Ama inancımızda kin yok.  ‘ diyerek Bora Balcıoğlu’na açık çağrıda bulundu.
Silivri'de büyük mutabakatı sağlayacağız
En önemli projemiz;  “Barış  içinde, huzur içinde  ortak bir geleceğe, ortaklaşmış heyecanlara bu kent içinde akraba gibi, aynı ev içinde yaşayan ailenin bir parçası gibi dost ve kardeş olmaktır” diyen Özcan Işıklar şöyle devam etti.l
“Artık sadece partiler yetmiyor, demokrasilerin bile yetmediği özgürlükçü cumhuriyeti büyük bir şemsiye yapacağız. Bu şemsiyenin altında cumhuriyet değerine inanmış her türlü parti, siyasi anlayış ve kimliğin yer almasını sağlayacağız. Silivri’de büyük bir mutabakatı ve büyük uzlaşmayı kuracağız, Anka kuşu gibi küllerinden doğarak geleceğe umutlanacağız.
Yarış fikirlerde olacak, başkasını değersiz hale getirmek bizi değerli yapmaz. Bu seçimi Silivri’de örnek bir şekilde tamamlamak istiyoruz.
Bugün aramızda olup mücadelemizde bizlere destek veren; CHP İstanbul İl Başkan Yardımcımız Sayın Ufuk İnan’a, CHP Silivri İlçe Başkanım Suna Göçengil’e, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanımız Ozan Ersaraç’a,
Aday Adaylarımız Abdullah Yıldırım ve Mümin Koçoğlu’na,
İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize,
Muhtarlarımıza, Basın Mensuplarımıza ve bizleri bu akşam yalnız bırakmayan değerli Parti Örgütümüze ve Hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum.”
İlçe örgütünde gerçekelştirilen toplantıda; İlçe Başkanı Suna Göçengil tarafından; Mümin Koçoğlu’na, Abdullah Yıldırım’a, Ozan Ersaraç ve Özcan Işıklar’a çiçek verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.