Özgür Karabat yine aday...

Özgür Karabat yine aday...
CHP Başakşehir ilçe Başkanı Özgür Karabat, 25 Martta yapılacak olan CHP ilçe Kongresinde yeniden ilçe başkanlığına aday olacağını açıkladı. Yerel Gasteye özel açıklama yapan Karabat, örgütten gelen yoğun talep doğrultusunda görevi sürdürmeye karar verdiği


Kongre atmosferine giren CHP ilçe örgütlerinde adaylar bir bir ortaya çıkmaya başladı. Olağan kongresini 25 Mart’ta ESKOP Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek olan Başakşehir CHP’de mevcut Başkan Özgür Karabat yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. “Örgütümüzün gösterdiği tevazunun gereği yeniden adayız” diyen Karabat, 2014 yerel seçimlerinde Başakşehir Belediyesi’ni alabilecek güçlü bir yönetim kuracaklarını söyledi.

 

BİRLİKTELİK BENİM ETRAFIMDA ŞEKİLLENDİ

Aday olması için örgütten çok ciddi talepler geldiğini aktaran ilçe başkanı Karabat, delegasyon seçim sürecinde birlik ve beraberliğin daha da ivme kazandığını belirterek, “Bu birliktelik benim etrafımda şekillenmiş görünüyor. Biz de bunu örgütün daha da kuvvetlenmesi için, 2014 seçimlerini alabilecek güçlü bir yönetim kuruluna sahip olabilmek için değerlendireceğiz” dedi.

Hazırlayacağı yeni listede yeni isimlere de yer vereceğini ifade eden Karabat, “Gerekli noktalarda gerekli bayrak değişimleri elbette olacaktır” diye konuştu.

KONGREMİZ ÖRNEK OLACAK

Yapacakları kongrenin her yönüyle örnek teşkil edeceğini vurgulayan Karabat, daha sonra şunları söyledi:

“Biz ilçe kongremizin birçok açıdan örnek olmasını istiyoruz, oluşacak yeni yönetim kurulunun örnek bir vizyona sahip olmasını istiyoruz, devamında oluşacak olan örgüt yapısının örnek bir yapı olmasını istiyoruz. Kongrenin bu partinin demokrasi geleneğine, Türkiye’deki Sol hareketin demokrasi geleneğine uygun olması için gerekli çalışmaları yapacağız. Genel merkezimiz yapılan tüzük değişiklikleriyle partimizin daha demokratik olması için gerekli adımları attı; Kadın kotası, gençlik kotası ve çarşaf liste gibi. Bütün bunların hepsini uygulayacağız. Biz bu kongreden birliği, beraberliği ve bütünlüğü sağlamış, AKP’nin iktidarının yaptığı hukuksuzluklara karşı daha güçlü bir CHP olarak çıkacağız, bundan eminiz.” WWW.YERELGASTE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum