Özkes Ak Parti'den Aday Olamayınca Tweet'lerini Silip Hesabını Kapattı

Özkes Ak Parti'den Aday Olamayınca Tweet'lerini Silip Hesabını Kapattı
Ak Parti'den aday gösterilmeyen eski CHP'li İhsan Özkes, 21 Temmuz'dan sonra attığı tweet'leri kaldırdı. Özkes, daha sonra da sosyal medya hesaplarını kapattı.


 
7 Haziran seçimlerinde CHP milletvekili olarak Meclis'e giren ve daha sonra istifa eden İhsan Özkes, 1 Kasım Seçimleri öncesi Ak Parti'den aday olamayınca 21 Temmuz'dan sonra attığı tüm tweet'leri sildi. Özkes, daha sonra da sosyal medyadaki tüm hesaplarını sildi. İhsan Özkes'in CHP'den ayrıldıktan sonra AK Parti'ye geçeceği konuşuluyordu.

21 TEMMUZ'DAN SONRAKİ TWEET'LERİ KALDIRDI

Haziran'da CHP İstanbul Milletvekili olarak TBMM'ye giren ve daha sonra partisinden istifa eden emekli müftü İhsan Özkes'in, son dönemde yaptığı açıklamalar nedeniyle AK Parti'den aday gösterilebileceği konuşuluyordu. Ancak Özkes'in ismi aday listesinde yer almadı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından İhsan Özkes'in, CHP'den istifa ettiği 21 Temmuz'dan sonra paylaştığı tweetleri de sildiği görüldü. Tweet'leri silmekle kalmayan Özkes, sosyal medyadaki tüm hesaplarını da kaldırdı.

TARTIŞILAN TWEET'LER

Hatırlanacağı üzere Özkes, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gittiğinde twitter'da, "Hazreti Muhammed yaşasaydı, Saray'a kesinlikle girerdi." demiş ve bu sözler çok tartışılmıştı. Aynı Özkes, aylar önce bu mesajın tam tersi yönünde bir mesaj paylaşmıştı.

AK PARTİ'YE GEÇECEĞİ İDDİA EDİLİYORDU

İhsan Özkes, CHP'den ayrıldıktan sonra CHP'lilerin tepkisini çekmişti. Hatta Özkes'in AK Parti'ye geçeceği konuşuluyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.