Paralel'i affetmeyeceğiz

Paralel'i affetmeyeceğiz
Ak Parti Esenyurt İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu Danışma Meclisi Toplantısı, Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantıya katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu yaptığı etkili konuşması ile katılanlar tarafından ayak
Danışma meclisine partinin önde gelen isimlerinden; Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Ak Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habip Solak, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.    

DEĞER, “ÇOK GÜÇLÜ BİR BAĞIMIZ VAR”

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen Danışma Meclisinde, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Teşkilatının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Değer, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun Esenyurt’u bugün Türkiye’nin en iyi İlçelerinden biri haline getirdiğini anlatarak gece gündüz demeden Esenyurt için çalışan Başkan Kadıoğlu’na teşekkür etti. Sözlerine devam eden Değer; “AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı olarak sorunlarımızı kendi aramızda hallediyoruz, teşkilat olarak çok güçlü bir bağımız var. 85 bin üyemiz var ve önümüzdeki yıllarda bu sayıyı teşkilatımızla birlikte daha da artıracağız. Oy oranlarımızı da her seçimde artırıyoruz, bir sonraki seçimde oy oranımızı %50’nin üzerine taşıyacağız. Esenyurt teşkilatımızın çok başarılı ve özverili çalışmaları ile başarısını daha da artıracağına inanıyorum” dedi.

KADIOĞLU, “HER ALANDA HİZMET YAPIYORUZ”

AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer’in konuşması ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 2014 yılında yapılan, yapım aşamasında olan ve yapılacak olan faaliyetleri görsel olarak grafikler ile anlattı. Başkan Kadıoğlu ; “2004 yılında buraya geldiğimizde bir tane sağlık ocağı vardı ve bu da Esenyurt halkının sağlık ihtiyaçlarını karışılamıyordu.

Görevi devraldığımız günden bu yana 1 adet devlet hastanesi yaptık ve ek olarak 18 dönüm üzerine kurulu Esenyurt Devlet Hastanesi Ek binasını da yapacağız. Her mahallemize sağlık ocakları yaptık, okullarımızın sayılarını arttırdık. Mahallelerimizin çoğuna şehir parkları yaptık, bununla birlikte yapımı devam eden şehir parklarımız da var. Esenyurt'taki yeşil alan kapasitesini artıracağız. Okullar, camiler, aile sağlığı merkezleri, kültür evleri ve etüt merkezleri gibi projelerimizi de Esenyurt'umuzun her mahallesine yapmaktayız” dedi. Başkan Kadıoğlu ilçenin nüfus dağılımı, ekonomik yapısı ile bütçe yapısı hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Fen İşleri alt yapı, yol-cadde, aydınlatma, dere ıslahı ve ulaşım alanında projelerin devam ettiğini söyledi.

SOYLU, “ PARALELCİLER, TARİH ve MİLLET SİZİ AFFETMEYECEK”

Danışma Meclisinin son konuşmacısı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatının ve Belediye Başkanının yapmış olduğu faaliyetlerin Esenyurt halkı ve ülke için güzel şeyler olduğunu dile getirdi. Soylu konuşmasına şu sözlerle devam etti; “AK Parti, Türkiye’nin başına geldiği andan itibaren Türkiye her yıl daha da büyüyor ve dünya üzerinde daha fazla söz sahibi oluyor.  Fakat bu durumu sindiremeyen bazı kesimler bir araya geldiler, devletimizi ve milletimizi tekrar eski haline getirmek istediler. Ama halkımız onlara öyle bir tokat attı ki, ayağa kalkamadılar.

Ekonomimiz her geçen yıl büyümektedir ve ihracatımız artmaktadır. Biz dünyanın ilk 10 büyük devletinden biri olacağız. İŞİD denen terör örgütüyle ortaklık yaptığımız konusunda iftira ediyorlar. Bu milleti çökertmeye çalışan paralelciler size sesleniyorum, tarih sizi affetmeyecek, millet sizi affetmeyecek, yasalar sizi affetmeyecek. Milletimizi etnik kökenlerine ve inançlarına göre ayırt etmeye çalıştınız ama milletimiz artık yapmaya çalıştığınız kirli oyunların farkındadır.

Bazıları çıkmış diyor ki yabancı yatırımlarda azalma var. 90 yılda yabancı yatırımlar 14,5 milyar dolar iken 2 gün önce açıklanan rakamlara göre yabancı yatırımlar şuanda 145 milyar dolar seviyesindedir. Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya’ya çıkarırken aziz milletimizi, Osman Gaziyi, Fatih Sultan Mehmeti, Turgut Özalı, Menderesi, Necmettin Erbakan’ı Çankaya’ya taşıdık. Anayasa artık darbecilerin himayesi altında yapılmayacak, milletimizin iradesiyle yapılacaktır. Kendi aracımızı, uydumuzu, uçağımızı yapacağız. Siyasetin insanlığa hizmet olduğunu CHP’lilere öğretelim, başörtüsünü bir daha ezmelerine izin vermeyelim, millet olarak başımız her zaman dik duralım ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.