Partime daha çok faydalı olacağım

Partime daha çok faydalı olacağım
Milletvekili aday adayı olarak ön seçime girdiği İstanbul 3. Bölge'den birinci olarak çıkmayı başaran Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, kazandığı zaferin ardından ilk açıklamalarını gazetemize yaptı. Cihaner, mutluluğunu dile getirirken, “Şahsıma d

 Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimler öncesinde, 'nin İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı olmuştu. 3. Bölge'den girdiği ön seçim yarışından birinci olarak çıkmayı başaran Cihaner, kazandığı zafer sonrası ilk açıklamalarını da gazetemize yaptı. Aldığı sonuçtan oldukça mutlu olduğunu belirten Cihaner, kendisine destek veren ve kendisinin yanında olan CHP örgütüne teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. 


Ön seçim bir ruhtur

Denizli Milletvekili olmasına rağmen İstanbul 3. Bölge'den milletvekili aday adayı olarak yarışa girmesine ilişkin de samimi açıklamalarda bulunan Cihaner, kendisinin bu bölgeden CHP'ye daha faydalı olacağına inandığını belirterek, “Bu bölgeden partime daha çok fayda sağlayacağımı düşündüğüm için aday adayı oldum. Örgütümüzde ne mutlu ki beni seçti” dedi. Cihaner ayrıca, ön seçimin CHP'ye büyük bir ivme kazandırdığını belirterek, “Ön seçim hem adaylar için hem partimiz için özel bir ruhtur. Ön seçimden çıkan sonuçlar, tabanın tercih ve isteklerini de göstermiş oldu” diye konuştu. 


Kopma ve küskünlük olmaz

Ön seçimde  başarılı sonuçlar alamayan aday adaylarına ilişkin sorularımıza da yanıt veren Cihaner, olumlu bir sonuç alamayanların partiye küsmesinin ya da kopmasının söz konusu olmayacağının altını çizdi. “Geri sıralarda yer alan arkadaşlarımızın partiye küsmek gibi bir durumu olacağına inanmıyorum. Onlarda partimiz için canla başla çalışmaya devam edeceklerdir” yorumunda bulundu.

Ön seçimin oldukça başarılı bir ortamda geçtiğini de söyleyen Cihaner, ufak tefek tatsızlıkların yaşanmış olabileceğini belirterek, “Bütün bunlara rağmen herkesin onaylayacağı ve destekleyeceği bir ön seçimden geçmiş olduk. Parti içindeki milli irade gerçek kılınmış oldu” ifadelerini kullandı. 


Nüfus ağırlığı var

Ön seçime girmiş olduğu İstanbul 3. Bölge'de ciddi bir nüfus ağırlığı olduğuna da değinen Cihaner, CHP örgütünün, 3. Bölge içerisinde de önemli bir güç olduğuna dikkat çekti. 3. Bölge'nin, Türkiye'nin genel havasını andıran bir tablosu olduğuna da işaret eden Cihaner, “Bölgemizde birçok mağduriyette var. Bütün bunların önüne geçmek istiyorum” dedi. 

Cihaner, gazetemize yaptığı açıklamaların ardından, Beylikdüzü'nde yer alan CHP 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'ne geçerek, partililerle bir araya geldi.

KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.