PARTİNİN BAYRAĞINI BİZ ASTIK, KAPI KULU OLMAYACAĞIZ

PARTİNİN BAYRAĞINI BİZ ASTIK, KAPI KULU OLMAYACAĞIZ
CHP Esenyurt Gençlik Kolları Başkan Adayı Utku Caner Çaykara, parti içi demokrasinin işleyeceğini işaret ederken bugüne dek yaptıkları başarılı çalışmalara değindi:

Pazar günü gerçekleştirilecek CHP Esenyurt Gençlik Örgütü seçiminde yeniden aday olduğunu açıklayan Başkan Utku Caner Çaykara, ekibiyle birlikte bir çok badire atlattığını ve partisi için gece-gündüz demeden çalıştığını belirtiyor.

“CHP GENÇLİĞİ EMEĞİYLE VAROLDU”

Göreve geldikleri günden itibaren 4 seçim gördüklerini ifade eden CHP’li Başkan Çaykara, “Çalışma arkadaşlarım ve gençlik örgütü üyelerimizle birlikte elimizi taşın altına koyduk, bayrak astık, broşür dağıttık, partimizin getireceği güzel günleri anlattık. Buradan bir kez daha ilan ediyorum ki, CHP örgütü, CHP gençliği emeğiyle varolmuştur, kimsenin kapı kulu olmamıştır, olmayacaktır da” diye konuştu.

“DİNLENME YADA MOLA VERME HAKKIMIZ YOK”

Ülkede yaşanan gerilim ve faşizm ortamının paramparça edilmeden CHP gençlik örgütünden kimsenin dinlenme yada mola verme hakkına sahip olmadığını belirten CHP Esenyurt Gençlik Örgütü Başkanı Utku Caner Çaykara, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Emeğin hak ettiği değeri bulmasını, kadın-erkek eşitliğini, demokrasiyi, aydınlanmayı ve ilkeli siyaseti talep eden örgütümüzün ortak iradesi sonucu CHP Esenyurt Gençlik Örgütü Başkanlığı’na yeniden aday olmuş bulunuyorum. Gayemiz, özgürlük, eşitlik ve adaleti içselleştirmiş bir Esenyurt ve bu değerlerin tüm ülkemize hakim olmasıdır. Dün olduğu gibi bugün de faşizm paramparça edilip yere serilmeden, aramızdan hiç kimsenin dinlenme ve mola verme hakkına sahip olmadığı inancındayız.



KAPI KULLARI OLMAYACAĞIZ

Bugün gerek Esenyurt Gençlik Örgütü’nün gerek diğer tüm ilçe ve il örgütlerimizin aktif çalışan tabanlarının daralmasına yol açan temel sorunun çözümü için Eski Genel Başkanımız merhum Bülent ECEVİT’in “Demokratik bir partinin kanunlara saygılı özgür üyeleri mi olacağız, kapı kulları mı olacağız” sorusuna açıkça KAPI KULLARI OLMAYACAĞIZ cevabını veriyoruz.

YORULANLAR DEĞİL, DİRENENLER KAZANACAK

Çağrımız şudur: CHP Esenyurt Gençlik Örgütü’nün tüm mensuplarını 29 Kasım Pazar günü hoşgörü içerisinde gerçekleşecek olan demokrasi yarışımıza davet ediyoruz.

Mustafa Kemal ATATÜRK ’ün biz gençlere ilham kaynağı olan büyük aydınlanma devriminden aldığımız feyz ve cesaret ile Türkiye’yi bir tiranın yönetimine teslim etmemek adına karanlığın iktidarını Esenyurt’tan yıkmaya geliyoruz. Yorulanların değil, direnenlerin ve emeğin sesine güç katacağımıza, haklı mücadelemizi kararlılık ve inançla yücelteceğimize söz veriyoruz”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.