Partinize sahip çıkın!

Partinize sahip çıkın!
CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimlere kısa bir süre kala parti üyelerine mektup yolladı. Üyeleri CHP için çalışmaya davet eden Karayalçın, “Partinize sahip çıkın” mesajı verdi
CHP'nin İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, seçimlere 3 ay kala parti üyelerine mektup yollayarak, önemli mesajlar verdi. CHP için çalışmanın zamanının geldiğini belirten Karayalçın, “İl başkanınız olarak sizden istemim, partinize sahip çıkmanızdır” ifadesini kullandı. Mektubu yazdığı günden itibaren seçimlere 120 gün kaldığını da hatırlatan Karayalçın, partilileri Genel Merkez'in, il örgütünün ve ilçe örgütünün çağrılarına kulak vermeye davet etti.

 

Tartışmaların zamanı değil

Parti üyelerine “Yoldaşlarım” ve “Kardeşlerim” ifadeleriyle seslenen Karayalçın, CHP içerisinde tartışma zamanında olmadıklarının altını çizdi. Yaklaşan seçimleri sık sık anımsatan Karayalçın, “Şimdi hangi kademede ve nerede olursa olsun eksikliklerimizi ve yanlışlarımızı tartışmasının zamanı değildir” açıklamasında bulundu. CHP'nin İstanbul'da örgütsel olarak çok önemli bir gücünün olduğuna da dikkat çeken Karayalçın, öncelikli görevlerinin hem ülke için hem de halk için seçimlere odaklanmak olduğunu belirtti.

 

Çalınmadık kapı kalmayacak

Temel hedeflerinin CHP'yi birinci parti yapmak olduğuna da değinen Başkan Karayalçın, “Nerede olursa olsun her etkinliğimize koşarak gelen, özveriyle çalışan partili kadınlarımıza, gençlerimize bu seçimde çok iş düşecek. İstanbul'da çalmadık kapı bırakmayacağız. Her eve gireceğiz, herkesin elini sıkacağız. Kadınımız, gencimiz, hepimiz birlikte çalışacak, birlikte kazanacağız. Hepinizi iş başına davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.