Sarıgül'e adaylık teklifi

Sarıgül'e adaylık teklifi
Anavatan Partisi, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e büyükşehir başkanı ya da ilçe belediye başkanı adaylığı için teklifte bulundu.

ANAP Sarıgül'ün Büyükşehir'e aday olmasını istedi.


Anavatan Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün, Anavatan'ın kurucu genel başkanı ve merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı örnek aldığını söylediğini savundu.

''Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül'ü, 2014 yerel seçimlerinde Anavatan Partisi'nin ister İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı isterse Şişli Belediye Başkanı adayı olarak görmekten memnuniyet duyarız'' diyen Çelebi, Sarıgül'ün, Anavatan Partisi mensupları gibi hür düşünce, din ve vicdan hürriyeti ile serbest ekonomi ilkelerine sahip çıkan bir anlayışta olduğunu dile getirdi.

Sarıgül'e, partisinden aday olmasının yakışacağını ifade eden Çelebi, "CHP gibi 'Önce başvur, sonra bakarız' demeyeceklerini" belirtti.

Çelebi, CHP'nin tutarsız ve çelişkilere sahip bir parti olduğunu, hiçbir zaman Sarıgül'ü kabul etmeyeceğini savunarak, ''Bu tutarsızlık ve çelişki, Atatürk'ün partisi CHP'ye yakışmıyor'' ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.