Sarıgül’ün adaylığına ‘memnuniyetle’ şeklinde cevap verdi…

Sarıgül’ün adaylığına ‘memnuniyetle’ şeklinde cevap verdi…
Ali Kırca’nın ‘Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü bütün bu eğilimlerden geçmesi halinde İstanbul’dan aday yapar mısınız?’ diye sorusunu ise Kılıçdaroğlu ‘memnuniyetle’ ifadesiyle cevapladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu 2014 Yerel Seçimlerinde belediye başkan adaylarını nasıl belirleyeceklerine dair soruyu cevaplarken çok net konuştu.

21 Şubat 2013 Perşembe akşamı Siyaset Meydanı programında Ali Kırca’nın sorularını cevaplayan Kılıçaroğlu ‘Belediye başkan adaylarımızı beş aşamalı oylamadan geçirerek belirleyeceğiz’ dedi.

Kılıçdaroğlu, 2014 Yerel Seçimlerinde belediye başkan adaylarını nasıl belirleyeceksiniz sorusuna şöyle cevap verdi: ‘İlk önce şuanda halkımıza soruyoruz ve anket yapıyoruz. İlk sorumuz belediye başkanından memnun musunuz ikincisi ise kimi belediye başkan adayı olarak görmek istiyorsunuz diyerek devam eden anketlerimizin sonuçları gelmeye başladı.

Daha sonra belirlediğimiz isimleri halkımızın önüne götürerek soracak ve bunlardan kimi belediye başkanı olarak görmek istiyorsunuz diye soracağız. Dördüncü aşamada parti üyelerimize soracağız, siz kimi aday olarak görmek istiyorsunuz diye. Ve son aşamada MYK ve Parti Meclisimizde değerlendirerek adaylarımızı belirleyeceğiz.

Ali Kırca’nın ‘Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü bütün bu eğilimlerden geçmesi halinde İstanbul’dan aday yapar mısınız?’ diye  sorusunu ise Kılıçdaroğlu  ‘memnuniyetle’ ifadesiyle cevapladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum