Seçim süreci masaya yatırıldı

Seçim süreci masaya yatırıldı
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ''Anayasa Değişikliği Halkoylaması Seçimi ''sürecinde alınacak ve uygulanacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıya katıldı.

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Başkan Cem Kara’nın katılımıyla gerçekleşen toplantıda,16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği halk oylaması öncesinde, sırasında ve sonrasında alınacak tedbirlere ilişkin kararlar gözden geçirildi.

Huzurlu ve güvenli seçim

Vatandaşın hür iradesinin sandığa tam olarak yansıtılması için gereken bütün tedbirleri almak üzere bir araya gelinen toplantıda, anayasa değişikliğinin halkoyuna sunulmasına ilişkin başta seçimin huzur ve güven içerisinde geçmesi olmak üzere halk oylaması takvimi süresince yapılan iş ve işlemler ile alınacak güvenlik tedbirlerin planlanması gibi diğer tüm hususlar ele alındı.

Kadınlar gününü kutladı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, toplantı öncesi Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel’e 29 Ekim Kutlamalarında çekilen fotoğrafı armağan etti. Kaymakam Becel’in 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü de kutlayan Başkan Kara, günün anısı kolye ve bilekliği Kaymakama takdim etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.