Selimpaşa Başkan Işıklar’ı Sevgiyle Kucakladı

Selimpaşa Başkan Işıklar’ı Sevgiyle Kucakladı
CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, ekibi ile birlikte Selimpaşa Meydanı’nı dolduran hemşerileri ile buluştu.

Selimpaşa Mahallesi’nde hemşerileri ile bir araya gelen CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, seçim otobüsünden hemşerilerine seslendi. Coşkulu mahalleliler Başkan Işıklar’ı meşaleler ve alkışlar ile karşıladı. Yeni dönem projelerini ve geçen 10 yılda yaptıklarını aktardığı buluşmada Başkan Işıklar kalabalık grubun desteğini aldı. Ziyarette CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Selimpaşa Mahalleli meclis üyesi adayları Gökhan Yonat, Mehmet Kurtarmış ve belediye meclis üyesi adayları Işıklar’a eşlik etti.

 “Her türlü hizmeti vatandaşımızın isteğine göre yapıyoruz”

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar: “Silivri’de 81 ilden kopup gelmiş Silivri’yi memleket bilmiş hemşerilerim ile ilçemizin geleceğinin korunmasını istiyoruz. Beni huzur içinde yaşat, barış içinde, kardeşçe, gönül gönüle hepimiz birlikte yaşayalım… ele ele, gönül gönüle, eşkıyalara biz buradayız sizden korkmuyoruz diyeceğiz. Biz her türlü hizmeti vatandaşımızın isteğine göre yapıyoruz, kültür komplekslerimizi de buraya yapacağız. Sahillerimizi halka açacağız. Selimpaşamızda Kadir Has Üniversitesi’nin atıl kısmına, 25 dönüme planını yaptık Kapalı Yüzme Havuzu Yüzme Salonu Ve Amfi Tiyatro projesini hazırladık. Beş sene de geçmez mi plan be kardeşim? Onlar geçmiş olsaydı spor salonlarımız bitmişti, Ekrem İmamoğlu gelince bunların hepsini yapacağız şüpheniz olmasın!
 

“Silivri düzenli büyüsün, hormonlu değil”

Kavunun tohumunu unuttuk… Bakın Silivri’de ne festivalleri yapıyoruz? Selimpaşa’da bamya ve kavun vardı, Ortaköy’ün soğanı, Kadıköy’ün karpuzu vardı, Değirmenköy’ün domatesi.. Akıllı tarım yapıyoruz onların aklı yetmez, biz yapıyoruz Silivri Belediyesi yaptı. Tarım lisesi açacaklarmış.. günaydın! Biz açalı 2 sene oldu.  Silivri iki milyona gidecek ama hormonlu büyüme olmasın! Düzenli olsun, imar düzeni denizden yukarı doğru olacak. İmar düzenini de biz yapacağız. Yaptırmayarak sindirmenin amacı başarısız göstermek, İski, Bedaş her gün bir yeri kazıyor. Neyi ne zaman kazacağını söylemeyi bırakın, bize saati sormuyorlar..! Yeter artık bize yara veren bu anlayışa son verelim beton ve demiri yiyerek gelişen mi olmuş?

 

“Butik otel isteyenlere hayır üniversite olacak dedik”

Fenerbahçe Üniversitesi geçen sene açılacaktı, alınan bir kararla bu sene eğitime başlayacağını öğrendik. Bizden butik otel yapmak için isteyen oldu ‘Hayır üniversite olacak’ dedik, teknoparkları burada olacak dedik. İşte teknolojik gelişme böyle olur, biz bunu 2016 yılında söyledik. Silikon vadisi kuracağı dedik. Selimpaşamızı huzur içinde yaşatmaya devam edeceğiz. Herkesin emeği var tüm muhtarlarımıza eski başkanlarımıza teşekkür ederiz. Birleşe birleşe kazanacağız. Büyük bir farkla bu umudu sandıklardan çıkaracağımıza hiç şüphem yok. Kimseyi karalamak derdinde değilim, söyleyecek bir şeyi olmayan hakaret eder. Siz bana güvendiniz, şimdi ben size güveniyorum. Aydınlıklarla kalın” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.