SİLİVRİ'DE DEMİRAL VEDASI

SİLİVRİ'DE DEMİRAL VEDASI
27 Aralıkta İlçe Başkanlığı Kongresini gerçekleştirecek olan AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, önce delege seçimi gerçekleştirdi,ardından da temayül yoklaması için bir araya geldi. İlçe binasında gerçekleştirilen temayül yoklaması öncesinde mevcut ilçe baş
Özel nedenlerden dolayı aday olmayacağını ifade eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, yaptığı veda konuşmasında kendisine destek veren tüm parti üyelerine teşekkür etti.    

DEMİRAL ADAY OLMADIĞINI AÇIKLADI

Daha önce AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ile yaptığı istişarelerde Özel sebeplerden dolayı İlçe Başkanlığına tekrar aday olmayacağını belirten Demiral; “Göreve geldiğim günden buyana bir sene geçti ve bu süreç içerisinde sizlerle bir yerel seçim ve birde Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşadık. Şimdi de kongre sürecimizi birlikte yaşıyoruz. İl Başkanımız Aziz Babuşçu ile yaptığım görüşmelerde özel sebeplerimden dolayı İlçe Başkanlığına tekrar aday olmayacağımı, görevimi teslim etmek istediğimi beyan ettim. Şimdide siz değerli dava arkadaşlarımdan müsaade isteyerek Aralık ayında düzenleyeceğimiz İlçe Kongresinde aday olmayacağımı ve görevimi teslim edeceğimi söylemek istiyorum. Ama şunu özellikle belirtmeliyim, siyaseti bırakıyorum gibi algılanmasını istemem. Bundan sonrada teşkilatımın bana vereceği herhangi bir görevi onurla yerine getireceğim. Geride bıraktığımız bir yıl boyunca gerek yerel seçimlerde gerekse Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde bana vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Temayül yoklamamızın Teşkilatmıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi.

İL YÖNETİCİSİNDEN DEMİRAL’E TEŞEKKÜR

Temayül yoklaması toplantısına katılan AK Parti İl Başkanlığı 3. Bölge Teşkilat Komisyonu Başkanı Sedat Ecrin ise yaptığı konuşmada; “İlçe Başkanımız Dilek Demiral Hanımefendi özel sebeplerden dolayı aday olmayacağını söylemeseydi şimdi biz burada bu temayül yoklamasını yapmayacak ve Silivri’de Dilek Başkanımızla beraber yolumuza devam edecektik. Tabi ki görevi Aralık ayındaki İlçe Kongresine kadar devam edecek ancak ben şimdiden kendisine şimdiye kadar ki çalışmalarından dolayı ve siz kıymetli teşkilat mensuplarına da Dilek Başkanımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekleştireceğimiz temayül yoklamasının da Silivri’ye hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

TEMAYÜLDE 3 İSİM YAZILDI

Gerçekleşen Temayül Toplantısında teşkilat mensupları ilçe başkanı olarak görmek istedikleri üç ismi, İl Başkanlığı Yöneticilerinin getirdiği pusulalara yazarak oylarını kullandılar. Katılımcıların oy kullanma işleminin tamamlamasından sonra Temayül Toplantısı son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.