SİLİVRİLİ ÜLKÜCÜLERDEN MUHTEŞEM ORGANIZASYON

SİLİVRİLİ ÜLKÜCÜLERDEN MUHTEŞEM ORGANIZASYON
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Silivri İlçe Başkanlığı düzenlendikleri “ 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba” gecesi ile muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

 Atatürk Meydanında düzenlenen etkinlikte selamlama konuşmasını yapan Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Arıkan; Sürekli Ülkücüler nerede diye bizi sorgulayanlara ve bizim nerede olduğumuzu merak edenlere sesleniyorum; Ülkücüler burada. Ülkü ocakları ilim ve irfan yuvasıdır. Asla karanlık ve kasvetli ortamlarda olmadık olmayacağız” dedi.  

 

Silivri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın, ‘2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba’ etkinliği kapsamında düzenlediği organizasyon coşkulu geçti. Silivrililerin yoğun ilgi gösterdiği,  2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba etkinliğinin sunuculuğunu Radyo Programcısı Kamil Bilici’nin yaptı. Organizasyonda Salih Adıbüyük, Volkan Sönmez ve ‘Ali Ayşe’yi Seviyor’ parçası ile tanınan ünlü sanatçı Ali Kınık sahne aldı. Organizasyonda Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Arıkan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, Türk Eğitim-Sen Silivri Temsilciği Başkanı Ahmet Demir, Silivri Ülkü Ocakları eski başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

ARIKAN; ÜLKÜ OCAKLARI İLİM VE İRFA YUVASIDIR

Gecede selamlama konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanı Nurullah Arıkan; Hepinizin bildiği gibi sürekli bizleri sorgulayan, Türkiye’de gelişen olaylarda Ülkücüler neredeydiniz diye soran bir halka sahibiz. Bizim nerde olduğumuzun cevabını vermek için bu gece buradayız. Bizim nerede olduğumuzu merak edenlere sesleniyorum; Ülkücüler burada. Onların bizleri görmek istediği karanlık, kasvetli ortamlarda hiçbir zaman göremeyecekler. Elbette ki ülkemizde gelişen, yaşanan olaylarda Ülkücü hareketinin muhakkak söyleyecek sözü var. Sizlere buradan özellikle belirtmek istiyorum ki,Ülkü ocakları ilim ve irfan yuvasıdır.  Sizlerin yetiştirdiği ve bizlere emanet ettiği geçlere bu ülkeye faydalı bir şekilde yetiştirmektir. Artık şafak sökmüştür. Silivri’de ülkücülerin var olduğunu gösterdik ve bundan sonrada varlığını sürdüreceğiz. Biz buradayız, Silivri’deyiz, biz varız.  2015-2016 Eğitim Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

EĞLENCE TAVAN YAPTI

Salih Adıbüyük’ün ilk olarak sahne almasıyla başlayan eğitime merhaba gecesinde, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Arıkan’ın yaptığı konuşma sık sık ülkücü gençliğin tezahüratları ile kesildi. Konuşmanın ardından geçmiş dönemde Silivri Ülkü Ocakları’nda görev almış başkanlara ve seminerlerinde görev alan hocalarla, Türk Eğitim Sen Temsilcisi Ahmet Demir’e plaket ve çiçek takdim edildi.  Plaket töreninden sonra sahne alan Volkan Sönmez’in performansında özellikle söylemiş olduğu Çanakkale Türküsü büyük beğeni topladı. Sönmez’in performansından sonra Silivri Ülkü Ocakları’nın düzenlemiş olduğu  “ Silivri’yi seviyorum çünkü…” temalı kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi. Hediye töreninin ardından gençlerin Atatürk Heykeli etrafında yaktıkları meşaleler eşliğinde Ali Kınık sahneye çıktı. Hep bir ağızdan söylenen türkülerin ardından Çırpınırdın Karadeniz şarkısı ile performansını bitiren sanatçıya Ocak Başkanı Arıkan plaket takdim ederek, Silivrililer adına teşekkür etti.

HABER/ FATMA SARIBIYIK YILDIRIM

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.