Şişli'ye Kılıçdaroğlu ayarı....

Şişli'ye Kılıçdaroğlu ayarı....
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli'de bir süredir devam eden gerginliği noktaladı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Belediyesi'nde bir süredir devam eden gerginliği bitirdi. Kılıçdaroğlu, gerginliğin tarafları olan Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül'ü dinledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı üzerine TBMM'ye gelen Hayri İnönü ile Emir Sarıgül, Şişli'de yaşanan sorunlara ilişkin düşüncelerini aktardı. Yaklaşık bir buçuk saat süren görüşmede, Kılıçdaroğlu her iki tarafı da dinledi.

Kılıçdaroğlu görüşmede kamuoyuna ve medyaya yansıyan tüm iddiaları taraflara sordu. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü tehdit edilmediğini, buna ilişkin çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Şişli Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül ise Kılıçdaroğlu'nun sorularına ayrıntılı bir şekilde yanıt verdi

Kılıçdaroğlu tarafları dinledikten sonra, yaşanan gerilime noktayı koydu. Kılıçdaroğlu, Şişli'ye birlik beraberlik içinde hizmet vermeleri gerektiğini söyledi.

EMİR SARIGÜL'DEN AÇIKLAMA

Emir Sarıgül de yaptığı açıklamada, "CHP Bayrağı'nı 2015 Haziran'ın da burca dikmek için Genel Başkanı'mızın ve İstanbul Örgütümüzün emrinde var gücümle çalışacağım. Şişli'de sevgi kazanacak diyerek çıktığımız yolda. Uyumlu kararlı verimli çalışmalarımız Genel Başkanı'mız Kılıçdaroğlunun sarsılmaz desteği ile sürmektedir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.