Sügür’e Çatalca’dan tam destek !

Sügür’e Çatalca’dan tam destek !
AK Parti Çatalca’da İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan tek kişi olan Cenk Sügür geçtiğimiz akşam İlçe Başkanlığı binasında yürütme ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek Çatalca İlçe Yönetiminden de destek istedi.

 Adaylık açıklamasını yapan Sügür’e ilçe yönetiminden tam destek geldi ve “ Seni vekil olarak görmek istiyoruz. Çatalca’dan da bir vekil çıksın istiyoruz” sözleri ile desteklerini dile getirdiler.

 Çatalca’dan tek aday adayı olarak lanse edilen ve temayül yoklamasına girecek olan tek aday adayı olan Cenk Sügür yaptığı basın açıklamasında da şu sözlere yer verdi;

 

“Sayın İlçe Başkanım , İl Yönetim Kurulu Üyem, Kadın Kolları Başkanım, İlçe Gençlik Kolları Başkanım, Yönetim Kurulu Üyelerim ve değerli Meclis Üyelerim, basınımızın güzide temsilcileri, çok kıymetli hemşerilerim ve dava arkadaşlarım…

Ak Parti 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı olmak için 11 yıldır gururla görev yaptığım devlet memurluğundan hem ilçemize, hem bölgemize, hem ülkemize hizmet etmek için istifa etmiş bulunmaktayım.

Bunca yıldır gerek belediyede, gerek kaymakamlıkta, gerekse valilikte edindiğim tecrübelerimle, bu enerjimi milletin meclisine taşımak istiyorum.

Bence Milletvekilliği bir heves ve sadece temsil makamı değildir. Milletvekilliği çözüm ve proje üreten, daima milletten yana tavır koyan bir hizmet makamıdır.

Bildiğiniz üzere aday olabilmek için çeşitli süreçlerden geçeceğim ve bu kutlu süreçte de desteğini hiç bir zaman esirgemeyen başta Çatalcalı hemşerilerime ve dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Adaylık başvurumun Milletimize, Devletimize ve Çatalca’mıza hayırlar getirmesini Rabbimden dilerim.”

 Daha sonra doğaçlama olarak basın açıklamasından bağımsız konuşan Cenk Sügür “ Aday olsam da olmasam da partimizin bu millete hizmeti için her türlü çalışmalarıma yine devam edeceğim. Her birimizin ilçe dışında, üçüncü bölgede etrafı ve partili dava arkadaşları var. Bir Çatalcalı olarak, Çatalca’dan da milletvekili çıkması için her birinizin canla başla çalışacağına inanıyorum. Bu süre içerisinde her zaman yanımda olan, bana destekte bulunan başta ilçe başkanım sayın Savaş Barutçu’ya ve tüm yönetim kurulu üyelerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Cenk Sügür kimdir?

 

20.07.1975 Çatalca, İstanbul doğumlu. İlk Orta ve Lise öğretimini Çatalca’da tamamladı.Daha sonra İstanbul Aydın Üniversitesi Mimari Restorasyon bölümünü tamamlayıp, Kadir Has Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerinden dönem sonu itibariyle mezun olmak üzere eğitimlerine devam etti.Ar-Ge ve Yatırım Projeleri üzerine AB Kalkınma Ajansın dan 1 yıl boyunca eğitim aldı. Askerlik görevini Deniz Kuvvetleri Komutanlığında tamamladı. Siyasi hayatına 2002 Genel Seçimlerinde Çatalca İlçe Başkanlığı’nı üstlendiğim bir parti de 42 Köy , 6 Belde de en yüksek oyu alarak başlamış oldu. Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneğin de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. 2004-2009 yılları arasında Çatalca Belediye Başkanlığın da, 2009-2012 yılları arasında Çatalca Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinde, 2012-2015 yılları arasında İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim İnşaat Emlak Md.Eski Eserler bölümünde görev yaptı.10 Şubat 2015 tarihinde 25.Dönem Milletvekilliği Adaylığı için görevinden istifa ederek adaylık başvurusunu yaptı. .Çalışma hayatında bir çok kamu yararına yapmış olduğu ,altında imzasının  bulunduğu projelerde çeşitli kurumlardan sayısız takdir ve taltifler aldı. Evli ve iki çocuk babası.”

KAYNAK: GAZETE İSTANBUL

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.