TAKİPÇİLERE BULUŞMA SÖZÜ

TAKİPÇİLERE BULUŞMA SÖZÜ
Beylikdüzü gençliğiyle twitter’da buluşan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, genç takipçilerine kahvaltı ve gençlik koşusu programında bir araya gelme sözü verdi.
 GENÇ TAKİPÇİLERE BULUŞMA SÖZÜ

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal paylaşım sitesi twitter’da genç takipçileriyle buluştu. CHP Beylikdüzü Propaganda ve İletişim Komisyonu tarafından düzenlenen buluşmada, “Söz Gençlikte” sloganı ve #Beylikdüzündegençlik konu başlığıyla gençlerin sorularına yanıt veren İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençlere fikirlerini kendileriyle paylaşması konusunda çağrıda bulundu.

Gençler için sosyal alana ihtiyaç var

“Gençlik Beylikdüzü’nü hissetsin” diyen İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü geleceği sizlerin eseri olacaktır. Bu ilçeyi ve bu ülkeyi yönetecek olan sizlersiniz. Yaratıcı fikirleriniz bizimle buluşsun” şeklinde ifadelerde bulundu, gençlikle ilgili projeler hazırlayacaklarını söyledi.

Bir takipçinin ilçedeki spor alanlarının yetersizliği ile ilgili sorusunu yanıtlayan İlçe Başkanı İmamoğlu, “Spor alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatılar konusunda ilçemizin çok eksiği var. İktidarımızda öncelikli konularımızdır” dedi. İmamoğlu, Beylikdüzü’nde gençlerin alışveriş merkezleri dışında vakit geçirebilecekleri sosyal alanlara ihtiyaç olduğunun ifade edilmesine ise, gençlerin AVM’lere ihtiyaç duymayacağı günlerin yakın olduğu yanıtını verdi.

 

Bir saat boyunca takipçileriyle sohbet eden İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençlerle yapacakları kahvaltı ve koşu programını twitter üzerinden bildireceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.