TBMM için kolları sıvadı

TBMM için kolları sıvadı
Özgür Karabat, binlerce örgüt üyesinin katıldığı programda CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını açıklayarak, TBMM'ye girmek için kolları sıvadı
2014 Yerel Seçimlerinde CHP’nin Başakşehir Belediye Başkan Adayı olan Karabat, toplumun her kesimini kucaklayan kampanyası ile adından söz ettirmişti. Özellikle CHP Başakşehir İlçe Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalar ile Halk tarafından “Atom Karınca” ünvanı verilen Karabat’a, Örgüt üyeleri “O Hepimizin Kardeşi” diyor.

2015 Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimlerde Milletvekillerini belirlemek için CHP içinde Ön seçim kararının alınması ile birlikte, Karabat’a örgüt üyeleri tarafından aday adaylık için teklif yapıldı. Örgütün bu çağrısına karşılık veren Karabat, binlerce partilinin katıldığı programda İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Programa CHP İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, milletvekili aday adayları, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.