TECRÜBEMİ YANSITACAĞIM

TECRÜBEMİ YANSITACAĞIM
25 yıldır Esenyurt’ta yaşadığını ve bugüne kadar 30 bin kişiye istihdam sağlamış bir işadamı olduğunu belirten Çetin Çapan, bu tecrübe ve deneyimi yansıtmak istediğini söyledi

"KADIOĞLU KARA VİCDANLI”


Esenyurt’un kara vicdanlı bir belediye başkanı tarafından yönetildiğini söyleyen Çapan, Esenyurt’un işsizlik, uyuşturucu ve yüksek suç oranı gibi önemli sorunlarının altını çizdi.
“40 HARAMİLERLE BİRLİKTE UYUŞTURUCU ÇETELERİ DE GİDECEK”


Uyuşturucuya Hayır kampanyasını başlattıktan sonra mevcut belediye başkanı tarafından uyuşturucu çetelerine hedef gösterildiğini iddia eden Çetin Çapan, bu çabaların kendisini korkutamayacağını, 30 Mart’tan sonra uyuşturucu çetelerini 40 Haramilerle birlikte Esenyurt’tan kovacağını yineledi.

“KENTİN GÜVENLİĞİ YOK”


Üstlendiği bu görevin kendisi için Esenyurt halkının ve Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan’ın vekaleti olduğunu söyleyen Çapan, seçim kurulunun soyulması, seçim ofislerinin ve otobüslerinin saldırıya uğraması gibi konuları da vurgulayarak, kent güvenliğindeki zaafiyetin boyutlarını anlattı.

“TEKSTİLKENT ÇARE OLACAK”

Dev Tekstilkent, Geçim Kart gibi projelerinden de bahseden Çetin Çapan, Esenyurt’ta gençlerin istihdamı ve ihtiyaç sahiplerine adil bir yardım düzenlenmesini de önemsediğini belirtti.

“ESENYURT DERMANA KOLAY ULAŞACAK”
Sağlık hizmetleri konusunda 3 büyük hastane planladıklarını söyleyen Çetin Çapan, Doğum ve Çocuk Hastanesi, Yaşlı Bakım Hastanesi ve Fizik Tedavi Merkezi ile Esenyurt halkının sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabileceğinin de müjdesini verdi.

“SANATIN YURDU OLACAĞIZ”

Esenyurt’u sanatın yurdu yapacaklarını da ifade eden CHP Belediye Başkan Adayı Çapan, Tuncel Kurtiz Tiyatro Sahnesi, Ahmet Kaya Konser Salonu ve Müslüm Gürses Konservatuarı sözü verdi.

“YEŞİL ESENYURT ÇOK YAKINDA”


Son olarak kendisine Esenyurt’un park ve yeşil problemi sorulan Çetin Çapan, Büyük Gezi Direnişi Parkı projesiyle yeşil Esenyurt’u kuracaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum