TEKİN: TÜRKİYE’NİN KADERİNİ İSTANBUL DEĞİŞTİRECEK

TEKİN: TÜRKİYE’NİN KADERİNİ İSTANBUL DEĞİŞTİRECEK
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Beylikdüzü’nde roman vatandaşları ziyaret etti. Yakuplu Mahallesi’nde roman vatandaşlarla buluşan Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, bir dizi ziyarette bulunmasının ardından CHP Yakuplu Dayanışma Evi’nin yeni

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyarette bulundu.  İlk olarak Yakuplu Mahallesi’nde roman vatandaşlarla bir araya gelen Gürsel Tekin, vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi. Akabinde, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte mahallede ev ziyaretlerinde bulunan Gürsel Tekin,  roman vatandaşların en büyük sıkıntısının yıllardır çözülmeyen mülkiyet ve altyapı sorunu olduğunu söyledi.

 Sorunu çözmemek için ısrarla direniyorlar

 

İktidarın istediğinde mülkiyet konusunda yaşanan sorunları nasıl çözdüğünün ortada olduğunu ima eden Tekin, “Ne garip bir şeyse, yoksul yurttaşların kaderini değiştirmemek için ısrarla direniyorlar. Buradaki yurttaşlarımızın bir tek talebi var, ivedilikle tapularının verilmesini istiyorlar. CHP iktidarıyla en kısa sürede bu sorunları çözeceğiz” dedi.

 

Artık son noktaya geldiler

 Roman vatandaşların uzun yıllardır mağdur edildiğini ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Her seçim öncesi tapu vadiyle kandırılan vatandaşlarımız artık son noktaya gelmiş durumda. Bir oda içerisinde, bakımsız ve kanalizasyonların sokağa aktığı bir ortamda yaşamlarını sürdürmekteler. İktidarın bu konuda yaptığı adımların hiçbiri gerçekçi değil” dedi.

 Ziyaret esnasında basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Gürsel Tekin, PKK’nın çekilme süreci ile ilgili gelen bir soruya ise şöyle yanıt verdi;

 

Bize en çok sorulan 'Sürece destek verecek misiniz' oluyor. Ben bu sürecin dört tarafı olduğunu düşünüyorum. İktidar, devlet, PKK ve BDP. Verdikleri dört demece de bakmak gerekir. Sayın Başbakan'ın cümlesi aynen şu 'Kim pazarlık yapıyorsa, namussuz ve şerefsizdir'. Devletin önemli bir kurumu açıklama yaptı 'galiba biz bölünüyoruz' dedi. PKK adına Murat Karayılan, 'Liderimiz bırakılmadığı sürece barış olmaz' dedi. Selahattin Demirtaş, 'Gerilla çekildi, asker de çekilecek' diye konuştu. Doğrusu bu cümleleri üst üste koyduğumuzda, bunun adı barış mıdır, takdirini kamuoyuna bırakıyorum."

 Yakuplu Dayanışma’nın yeni yerini açtı 

Roman vatandaşları ziyaretinin ardından Yakuplu Anadolu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyarette bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı. Daha sonra CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte CHP Yakuplu Dayanışma Evi’nin yeni yerinin açılışını gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Tekin, yeni mekânı hayırlı olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesti.

 Türkiye’nin kaderinin İstanbul’da CHP iktidarıyla değişeceğini vurgulayan Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin,  “2014’te iktidar olduğumuzda İstanbul’un her semtinde de böyle evlerimiz olacak” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum