Telaştan ne dediğini bilmiyor!

Telaştan ne dediğini bilmiyor!
CHP Gaziosmanpaşa eski İlçe Başkanı Mehmet Polat, kendisini darbeci olarak nitelendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a cevap verdi:

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde katıldığı İmam Hatip Lisesi açılı töreninde, yıllar önce CHP Gaziosmanpaşa eski İlçe Başkanı Mehmet Polat’ın başvurusuyla durdurulan lisenin yapımının 28 Şubat’çılarca engellendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’li Polat’ı darbecilikle itham etti. Açılış törenine katılanlarca yuhalanan ve Cumhurbakanı tarafından hedef gösterilen CHP’li Polat, usulsüz yapılan tahsis nedeniyle durdurulan İmam Hatip Lisesi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

CUMHURBAŞKANI, CHP’Lİ POLAT’I HEDEF GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim telaşına kapılarak yeni bir kutuplaşma yaratmak derdinde olduğunu belirten CHP Gaziosmanpaşa eski İlçe Başkanı Mehmet Polat, söz konusu okulun yapımının yıllar önce yargı tarafından durdurulduğunu ifade etti. Usulsüz bir şekilde tahsis işlemi yapılması sebebiyle durdurulan okul inşaatının dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın bir cemaat tarafından sürdürülemediğini belirten CHP’li Polat, hedef gösterme eylemini Cumhurbaşkanına yakıştıramadığını söyledi.

“ERDOĞAN TELAŞTAN NE SÖYLEDİĞİNİ BİLMİYOR”

“Cumhurbaşkanı, sinirlerinin yıpranması sebebiyle ne söylediğinin farkında olmayabilir” iddiasında bulunan CHP Gaziosmanpaşa eski İlçe Başkanı Mehmet Polat, “Sultangazi’de bir dizi açılış yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmaları gerçeği yansıtmamaktadır. Cumhurbaşkanımız çok sinirli ve gergin olduğu için, zaman zaman ne söylediğinin farkında olmayabiliyor. Söz konusu okulun temelini Recep Tayyip Erdoğan atmadı, kendisine yakın bir cemaat attı. Dönemin yöneticileri o araziyi bahsi geçen cemaate 49 yıllığına ve çok cuzi bir miktara kiraya verdi. Yargı da bu hukuksuzluğu engelledi. İlçemizdeki vatandaşlarımızın isteği bir lise yapılmasıydı ama maalesef dönemin yönetimi bu masumane talebi de kullanarak araziyi kendi yandaşlarına peşkeş çekmek derdine düşmüştü. Bununla ilgili tüm belge ve bilgiler elimizde mevcut, basın ve kamuoyuyla paylaşacağız. Cumhurbaşkanımızı seçim telaşı sardığı için kendisini doğruları aktaramamış ve konuşmaları Cumhurbaşkanına yakışmamıştır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.