Trafikte denetimleri arttırın

Trafikte denetimleri arttırın
Zeytinburnu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) CHP'li ismi Özgür Aydın, yağışlı havalarda İstanbul trafiği içerisinde bulunan iş makinaları ve hafriyat kamyonlarının yarattığı tehlikeye dikkat çekerek, İBB'nin konuyla ilgili gerekli özeni gösterm

Kış aylarının gelmesiyle birlikte İstanbul'da yaşanan olumsuz hava şartlarının trafiği etkilediğine dikkat çeken CHP'li Özgür Aydın özellikle yollarda seyir halinde olan iş makinaları ve hafriyat kamyonlarının oluşan kaygan zeminden ötürü tehlike teşkil ettiğinin altını çizdi. İBB'nin yol durumlarına ve trafiğe gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiğine değindi. Konuyla ilgili İBB Meclisi'nde yazılı önerge veren Aydın, “Trafikte denetimlerin artması aşikardır” açıklamasında bulundu.

 

Her türlü önlem alınmalı

Olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda oluşan kaygan zeminin özellikle ağır araçların kaza yapmasına neden olduğunu belirten Aydın, “ Bu araçların İstanbul trafiğinde gerekli özenle seyir şartlarının oluşturulması, araçları çalıştıran firmaların her türlü güvenliği almaları için uyarılması gerekiyor. Bu araçları kullanan operatörlerin deneyim ve iş tecrübeleri hakkında da sık sık kontrollerin yapılmasını gerekmektedir” ifadelerini kullandı. Üzücü kazaların ve olayların meydana gelmemesi adına İBB'nin her türlü önlemi almasının şart olduğuna değinen Aydın, “Halkımızın ve araç sürücülerimizin ve araçlarında seyahat eden vatandaşlarımızın güven ve huzur içinde trafikte seyahat etmesi için ağır tonajlı araçların sıkı takip edilmesine dikkat çekmek istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum