Türkeş'i Başbakanlık Korumaları Koruyacak

Türkeş'i Başbakanlık Korumaları Koruyacak
Başbakan Davutoğlu, seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'e Başbakanlık korumalarından bir ekip tahsis etti. Türkeş'in evinin önünde de koruma tedbiri alındı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş 'e özel koruma ekibi tahsis etti. Türkeş'i Başbakanlık korumaları koruyacak. Türkeş'in evinin önünde de Başbakanlık tarafından koruma tedbiri alındı. Alınan bilgiye göre, Türkeş'in daha önceden de korunan bir isim olduğunu ancak görevi kabul ettiğini bildirmesinin akabinde Başbakanlık korumalarından bir ekibin kendisine tahsis edildiğini söyledi.

"YAZIKLAR OLSUN SANA"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim hükümeti için bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş ile Başbakanlık Resmi Konutu'nda görüştü. Bir saat 10 dakika süren görüşme sonrası Türkeş herhangi bir açıklama yapmadı.
Türkeş, Başbakanlık'tan camı açık aracıyla ayrılırken adının Adem Durkut olduğunu söyleyen bir kişi, arkasından "Yazıklar olsun sana" diye bağırdı.

Durkut, daha sonra gazetecilere, "Ben Alparslan Türkeş 'in öz oğluyum. Ben oğluma Türkeş'in adını verdim. Her günüm Türkeş'in kabrinde geçer, babasının kabrine 4 Nisan 'da gider. Annesinin kabrine dahi gitmez. Kendisini çok çok severdim, çok üzülüyorum. Türkeş'in evlatları bize emanet, kahroldum, lanet okuyorum." dedi.
Durkut, Başbakanlık korumaları tarafından uyarıldıktan sonra Resmi Konut'un önünden ayrıldı

3 KABUL 8 RET

Başbakanlık kaynakları, CHP'den Gülsün Bilgehan Toker ve İlhan Kesici 'nin yazılı yanıtlarının ulaşmadığını açıkladı. İlhan Kesici 'nin ABD'den dönüşünde yazılı yanıtını ileteceği bildirildi.

HDP'den de Ali Haydar Konca ve Müslüm Doğan 'ın kabul ettiklerine dair yazılı yanıtların ulaştığı öğrenildi.

Bu durumda Başbakan Davutoğlu imzası ile giden geçici hükümette yer alma tekliflerinden 3'ü kabul edildi, 8'i reddedildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.