Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz

Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz
Kendisi de Malatyalı olan AK Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı Celal Karahan, Avcılar Malatyalılar Derneği Başkanı Ednan Çoban'ı ziyaret ederek, aday adaylığı sürecinde hemşerilerinden destek istedi. Ziyarette konuşan Karahan, amaçlarının Cumhurbaşka
AK Parti İstanbul 3'üncü bölgeden milletvekili aday adaylığını açıklayan Celal Karahan, Avcılar Malatyalılar Dernek Başkanı ve Cihangirspor Kulübü Başkanı Ednan Çoban'ı ziyaret etti. Çoban Çiftliği'nde gerçekleşen ziyarette, Karahan'a her zaman destek vereceklerini belirten Ednan Çoban, “Biz Malatyalı milletvekili aday adayları sözkonusuysa hiçbir şekilde parti ayrımı yapmaksızın destekleyeceğiz. Bütün Malatyalı milletvekili aday adaylarına da aynı zamanda eşit mesafede durarak, destek vereceğiz” dedi. Malatyalıların Avcılar'da 20 bin nüfuslarının olduğunu belirten Çoban, bunların 10 bin tanesinin de seçmen olduğunu belirtti. Malatyalı milletvekili aday adaylarının kendisine yaptığı ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti de belirten Çoban, “Her zaman hemşerilerimizin yanında olacağız” ifadesini kullandı.

 

Hedef yeni Türkiye

Çoban'a açıklamalarından ve desteğinden ötürü teşekkür eden Celal Karahan da, kendilerinin “Yeni Türkiye” hedefiyle yola çıktıklarını belirtti. Kendisini milliyetçi ve muhafazakar olarak niteleyen Karahan, “Şuandaki temel hedefimiz, Cumhurbaşkanıımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun dediği gibi yeni bir Türkiye'dir. İnşallah seçimlerden sonra yeni Türkiye'yi inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı. Milletten aldıkları oylarla hedeflerine ulaşacaklarını vurgulayan Karahan, “Bu seçimden sonra Türkiye yerinden yönetime daha sıcak bakacaktır. Ülkemizdeki birliktelik kuvvetlenecek, iki başlılık yok olacaktır” dedi. Ortadoğu coğrafyasının oldukça sıkıntılı olduğunu belirten Karahan, “Bu sıkıntılardan da ülkemizi kurtaracağız. Yeni bir anayasa ile yeni bir Türkiye ile her şeyi değiştirecek ve ülkemizi kalkındıracağız” ifadelerini kullandı.  Her zaman halkın yanında olduklarını belirten Karahan, bundan sonraki süreçte de halkla beraber yürümeye devam edeceklerinin altını çizerek, “Destek onlardan, hizmet bizden” dedi.

 

İlçe Teşkilatını gittiler

Avcılar Malatyalılar Derneği ve Cihangirspor Kulübü Başkanı Ednan Çoban'ı ziyaret eden, Celal Karahan, Çoban Çiftliği'ndeki ziyaretin ardından, Ednan Çoban'la beraber AK Parti Avcılar İlçe Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe'yle buluşan Karahan ve Çoban burada yaklaşan seçimlere dair görüş alışverişinde bulundular. Karahan, İlçe Başkanı Tepe'den kendisi için destek isterken, “Her zaman partimizin ilçe teşkilatlarının yanındayız. Bu yolda beraber yürüyoruz” dedi.

KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.