TÜRKYILMAZ YÖNETİMİNİ TANITTI

TÜRKYILMAZ YÖNETİMİNİ TANITTI
Silivri MHP İlçe teşkilatı basın mensuplarına yeni yönetimi tanıttı. 8. Olağan Kongrenin ardından yine başkan seçilen MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, Garden Restaurantta düzenlenen yemekte, yeni yönetiminde yer alan tüm isimleri basın mensupl

 Eşleriyle birlikte tanıtım toplantısına katılan Yönetim Kurulu Üyelerinin basına tanıtıldığı toplantıda, MHP’nin 40. Yılında hazırlanan dünden bugüne sinevizyon gösterisi izletilerek anışlar tazelendi. Basın Mensuplarıyla tek tek yakından ilgilenen İlçe Başkanı Türkyılmaz; “Bu ülkenin içinde bulunduğu bu geleceği belirsiz, yarın hangi hakkımızın elimizden alınacağını bilmediğimiz dönemde davamıza daha sıkı sarılma ve daha fazla çalışma gereğini tespit ettik” dedi.  

TÜRKYILMAZ; BU GÜNLERE KOLAY GELMEDİK, HERKESE VERİLECEK CEVABIMIZ VAR

Yeni yönetimi kamuoyuna tanıtmak ve dostlukları pekiştirmek amacıyla düzenlenen yemekli toplantıda kısa bir konuşma yapan MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz; “ Bildiğiniz üzere 8. Olağan Kongremizi yaptık. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla görevimizin başındayız. Biz bu günlere hiç kolay gelmedik. Yürüdüğümüz bu yolun zor ve çetin olduğunun bilincindeyiz. Ancak Türk Milliyetçileri olarak bizler mücadele azmimizi hiçbir zaman yitirmedik, yitirmeyeceğiz. Aksine davamızın haklılığını zaman bize bir kez daha gösterdi. Bu ülkenin içinde bulunduğu bu geleceği belirsiz, yarın hangi hakkımızın elimizden alınacağını bilmediğimiz dönemde davamıza daha sıkı sarılma ve daha fazla çalışma gereğini tespit ettik. Zaten kongre sonrası ilçemizde bize muhalif ama haddini aşan asılsız haber ve söylentiler yapılmaya çalışılan karalamalar aslında bizim ne kadar isabetli ve doğru insanlarla bu yolda yürüme kararımızın haklılığının ispatıdır. Hepsine verilecek cevabımız vardır ve verilecektir. Ancak bu akşam burada hem partimizin vizyon ve misyonunu hem de Silivri Teşkilatı olarak kendimizi ifade etmek ve tanıtmak için bir aradayız” dedi. 

İŞTE SİLİVRİ MHP’NİN YENİ KADROSU

Silivri MHP 8. Olağan Kongresinde  yeni göreve gelen MHP Silivri İlçe Yönetiminin basına tanıtıldığı isimler şu şekilde; “ Şenol Türkyılmaz, Lokman Uçar, Coşkun Karçatlı, Fatih Kınalı, Gülşen Muratal, Murat Koçoğlu, Abidin Çakan, Yıldırım Aşkın, Varol Karadeniz, İlknur Kamburoğlu, Nurettin Aydoz, Kadir Fermanlı, Salih Akbulut, Hasan Duran, Bahadır Yılmaz, Bilhan Ahçıoğlu, Hakan Arcan, N. Kemal Çalışkan, Hayri Ayyıldız, Tuncay Yılmazer, Toygun Ünver, Sercan Balcıoğlu, Turgut Lapçin, Güllü Keser, Z. Abidin Erdoğan, Rafet Arslan, Şengül Baysal, Mustafa Çetin, Recep Boza, Tuncay Çabukel, Mürsel Soydaş, İsmet Kalaycı ve Ahmet Doğan”

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI, KARAÇAT VE UÇAR BAŞKAN YARTIMCISI SEÇİLDİ

Kongrenin ardından MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz’ın başkanlığında yapılan görev dağılımında, Çoşkun Karaçat ve Lokman Uçar Başkan Yardımcısı olarak görev alırken, Kadın Kolu Başkanlığına Gülşen Muratal, Sekreter Murat Koçoğlu, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Kınalı, Basın Yayından Organından Sorumlu, Varol Karadeniz ve İlknur Kamburoğlu, Muhasip Görevine Abidin Çalışkan ve Yıldırım Aşkın,  İşadamların il ilgili sorumlular, Kadir Fermanlı, Salih Akbulut, Hasan Duran, Seçim ve Propaganda görevine Bilhan Ahçıoğlu, Hakan Acar, N. Kemal Çalışkan, Hayri Yıldız getirilirken, Protokolden sorumlu olarak da Tuncay Yılmazer görevlendirildi.

MHP’DEN EMEK’E DOĞUMGÜNÜ SÜPRİZİ

MHP Silivri İlçe teşkilatı Hürhaber Gazetesi Muhabiri Tolga Emek’in doğum gününü unutmadı. Gazeteci Tolga Emek’e doğum günü pastasıyla sürpriz yapan MHP İlçe Başkanı Şenol Türk Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve  meslektaşları Emek’in doğum gününü kutlayarak , sağlıklı huzurlu ve mutlu nice seneler geçirmesi temennisinde bulundular.

HABER/ FATMA SARIBIYIK 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.