Umudun Şehri çok yakında!

Umudun Şehri çok yakında!
CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt, ilçede faaliyet yürüten Karadenizli il derneklerinin bir araya gelerek kurduğu Karadeniz Dernekler Platformu üyeleriyle bir araya geldi.

Kıraç Arzum Düğün Salonu’nda gerçekleşen kahvaltılı toplantıda konuşan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’un kötü niyetli ve beceriksiz yöneticiler elinde yaşanmaz hale geldiğine dikkat çekti.


HER RENGİN İÇİNDE OLDUĞU BİR YAPI KURACAĞIZ”

Esenyurt’ta her rengin içinde olduğu bir yapı kuracaklarını ve sorunları bir bir çözeceklerini belirten Başkan Adayı Bozkurt, “Esenyurt’un çokça sorunu var. İlçemiz, çarpık kentleşmenin beraberinde getirdiği birçok sorunla yüz yüze bırakıldı. Trafik, hava kirliliği, uyuşturucu, okul yetersizliği, Suriyeli mülteciler gibi onlarca sorun çözüm bekliyor. Esenyurtlular nefes alamaz hale gelmiş durumda. Evet sorunumuz çok ama çözümlerimiz de var. Projelerimiz çok ama ilk önceliğimiz birlik, huzur ve kardeşlik ortamını inşa etmek olacak. Söz veriyorum, bundan sonra ayrılık, gayrılık olmayacak Esenyurt’ta. Doğulusu, Batılısı her rengin içinde olduğu bir yapı kuracağız ve güzel günlere birlikte yürüyeceğiz.” diye konuştu.


BAHARDA UMUT VE KARDEŞLİK KAZANACAK”

Çeşitli farklılıklar nedeniyle toplumda yaşanan ayrışmaların, kötü niyetli politikacıların sürekli iktidarda kalmasını sağladığına vurgu yapan Belediye Başkan Adayı Bozkurt, “Bizi ayrıştırmalarının önüne geçersek kötü gidişin de önüne geçebiliriz. Sadece bir arada durmamız ve birbirimize inanmamız gerekiyor. Bir arada duracağız, bir olacağız, olumsuzlukları birlikte aşacağız. Esenyurt, rengarenk, değişik inançların bir arada yaşadığı, her rengin kol kola gezdiği bir kent olacak. Baharda umut, barış, kardeşlik ve huzur kazanacak. Umudun Şehri çok yakında!” ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.