Vatandaştan Ekrem İmamoğlu'na: 'İstanbul'u bu zulümden kurtarın'

Vatandaştan Ekrem İmamoğlu'na: 'İstanbul'u bu zulümden kurtarın'
CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu, dün eski İBB başkanlarını ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.
Ekrem İmamoğlu dün ilk olarak Yeditepe Üniversitesi’nde eski İBB Başkanı Bedrettin Dalan’ı ziyaret etti. Dalan, “İstanbul ibadetlerin en güzelidir. Ona talip olmak büyük cesaret ister. Cesaretinizi tebrik ediyorum. Hata yapmamak için İstanbul’da yanlış yapmamak için tecrübe sahibi insanları iyi dinlemek gerekir. İstanbul yaz boz tahtası olacak bir yer değil. İstanbul’da gökdelen ve trafikten şikâyetçiyim” dedi.

Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre, İmamoğlu da “Tüm tavsiyelerinize ihtiyacım var. İstanbul için hata yapma şansımız kalmadı. Hatasız olmayabiliriz ama en aza indirmek için tecrübelerden yararlanmak isteriz” dedi.

İmamoğlu, daha sonra Vodafonepark Arena’da BJK Başkanı Fikret Orman’ı ve BJK yönetim kuruluüyeleri Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay ve Trabzonspor’lu Milli Futbolcu Lebi Çelik’i ziyaret etti.

Orman, “Beylikdüzü belediye başkanıyken bizim camiamıza çok desteği oldu. BJK kamu yararına bir dernek, siyaset bizim işimiz değil ama dostane destekliyoruz” ifadelerini kullandı. Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı ile Beşiktaş CHP ilçe başkanlığı önünde buluşan İmamoğlu, “Çarşı deyince insanın aklına güzel şeyler geliyor. Dik duruşları var” dedi.

Taraftarla, “Ekrem Başkan” sloganı eşliğinde Kartal Heykeli’ne kadar İmamoğlu ile birlikte yürüdüler. Yurttaşlar da İmamoğlu’na, “İstanbul’u bu zulümden kurtarın” diye seslendi.


 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.