Yıldırım'dan veda konuşması: Kimsenin haddi değil

Yıldırım'dan veda konuşması: Kimsenin haddi değil
Yıldırım, AKP kongresi öncesi AKP Genel Başkanı olarak son kez parti gruba hitap ediyor.
Başbakan Binali Yıldırım, Albayrak Holding'in sahibi olduğu TVNet'te yayınlanan "Derin Tarih" adlı programında "Afet İnan Çankaya'nın nikâhsız first lady'sidir" diyen Süleyman Yeşilyurt ve "Mustafa Kemal ile Afet İnan birlikte yatıp kalkıyorlardı" iddiasını ortaya atan Yeni Şafak yazarı Mustafa Armağan'a tepki gösterdi.Yıldırım, "Cumhuriyetimizin kurucularına dil uzatmak kimsenin haddi de, hakkı da değildir. Şahsı Türk milletine malolmuş kahramanlarımıza, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşları üzerinden bir toplumsal kaos oluşturma çalışmaları görmekteyiz" diye konuştu.

Yıldırım, AKP 3. Olağanüstü Kongresi öncesi AKP Genel Başkanı olarak son kez parti gruba hitap ediyor.Partisinin grup toplantısında konuşan Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle:Anneler günü"Anne her şeydir. Annelerimiz olmasa bizler olmazdık. Annesizliğin kadrini iyi bilen biriyim, genç yaşta annemi kaybettim. İzmir'in Buca ve Konak semtinden Anneler Günü'nü geçirmek üzere güneye giden ve hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu hadise her yönü ile araştırılıyor, soruşturuluyor. Kazanın nedeni bütün yönleri ile ortaya çıkacaktır. Bundan sonra alınacak tedbirleri bu araştırma ile ortaya çıkaracağız. Yakın zamanda acılı ailelerimize ve kamuoyuna bu olayla ilgili ayrıntılı bilgi sunulacaktır.


Trabzon'dan şehit haberi"Trabzon Maçka'da terörle mücadele ederken hayatını kaybeden askerimize ve bütün şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Bu olaylar karşısında ülkemizin, birliğine ve beraberliğine gölge düşürmeye çalışan mihraklar da maalesef oldu.Savcının ölümüne ilişkin paylaşım ve haberler"Savcının arkasından ailesinin ve  sevenlerinin acısı bu denli taze iken yakışıksız ifade kullananlarla ilgili yargı merciileri gerekeni mutlaka yapacaktır."Kaos oluşturma çalışmaları...""Şahsı Türk milletine malolmuş kahramanlarımıza, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşları üzerinden bir toplumsal kaos oluşturma çalışmaları görmekteyiz. Cuma günü 19 Mayıs 1919. Bu şüphesiz önemli bir gündür." Kaynak: Yıldırım'dan veda konuşması: Kimsenin haddi değil 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.