Yılmaz, “Bu çileyi bitireceğiz, söz veriyorum”

Yılmaz, “Bu çileyi bitireceğiz, söz veriyorum”
Alibey Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Volkan Yılmaz, “Bölgedeki trafik ve otopark çilesini ortadan kaldıracağız. Hizmet yolculuğuna hazır mısınız?” dedi. Özellikle Kipa AVM önünde E-5 Karayolu’nun bat-çık uygulamasıyla yer altına alınacağını müjdeley
 Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Alibey Mahallesi mitinginde coşkuyla karşılandı. Soğuk havaya rağmen alanda bekleyen vatandaşlar Yılmaz’a sevgi seli gösterdi. Cami önünde yapılan mitingde, Volkan Yılmaz’a MHP Afyon Milletvekili Mehmet Taytak, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın eşlik etti. Meşaleler arasında yürüyerek vatandaşlarla buluşan Yılmaz, yaptığı konuşmada önemli mesajlara yer verdi. Özellikle seçime katılım noktasında uyarıda yapan Yılmaz, sandığa gidilmesi yönünde çağrıda bulundu.

Yapacakları hizmetleri anlatan belediye başkan adayı Yılmaz, bölgedeki sorunları dile getirerek, “Alibey esnafımız ve mahalle sakinlerimiz en çok trafik ve otopark sorunu yaşıyor. Göreve gelir gelmez bu bölgenin nefes alması için çalışmalara başlıyoruz. Belediyenin hemen arkasında otopark yapacağız. Alibey ile Yeni Mahalle’yi ayıran E-5 Karayolu’nda ve yan yollarda düzenlemeye gidiyoruz. Buradaki çileye de artık son vereceğiz. Bat-çık ile E-5’i yer altına alacağız, Boğluca Deresi’ne kadar trafik yer altından ilerleyecek. Kipa önünden itibaren büyük bir kent meydanı yapacağız. Ve bu meydanda herkesin vakit geçirebileceği sosyal donatılar oluşturacağız. Yöresel pazar yapacağız. İlçeyi bölen bu yolu meydan yaparak sizlerin hizmetine kavuşturacağız” diye konuştu.

HANGİ PARTİYE OY VERİRSE VERSİN HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM

Kucaklayıcı bir anlayışla görev yapacağını belirten Yılmaz, “Hangi partiye oy verirse versin herkese eşit mesafede duran, herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olacağım. Kimse ötekileştirilmeyecek, ayrı tutulmayacak. Gönüllere gireceğiz ve benim kapım herkese açık olacak. Açtığım bu kapıyı kapatmaya çalışan bir personel varsa, uyaracağım eğer devam ederse gereğini yapacağım onu kapının önüne koyacağım” dedi. 

BİZİM DAVAMIZDA MAKAM YOK


Adaylığının açıklandığı günden itibaren nifak ekmeye çalışanların olduğunu ancak bu kişilerin başarılı olamadıklarını dile getiren Yılmaz, güçlü bir kenetlenme örneği sergilediklerini söyleyerek, “Dediler ki AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partililer kavga ederler, anlaşamaz dediler. Ama hiçbiri olmadı çok şükür. Çünkü bizim davamızda makam yok, koltuk yok, belediye başkanlığı yok; ezan var, bayrak var, vatan var ve millet var dedik. 3 aydır Volkan Yılmaz yalnız yürümedi. Büyük bir ailesi var” dedi.

SİZİ UNUTANLARI UNUTMAYA HAZIR MISINIZ?


Mevcut yönetimin vatandaşı unuttuğunu anlatarak sözlerine devam eden Yılmaz, “Silivri’ye dokunmaktan imtina edenler, sizlerle görüşmekten korkanlar, sizi unutanlar, sizi yok sayanları şimdi siz de unutmaya yok saymaya hazır mısınız? Bu iş bitmiş. Vallahi Alibey’den çıkan ses Kale’de gümbür gümbür yankılanıyordur. Biz sefere talibiz, zafer zaten Cenabı Allah’ındır. Biz herkesin parmakla göstereceği bir belediyecilik sergileyeceğiz. Artık yeter! Hizmet kervanına başlıyoruz, 10 yıldır unutulmuşluğa son veriyoruz” diye konuştu. 

SİLİVRİ’Yİ AŞKLA KUŞATACAĞIZ

İlçenin problemleri etrafında çözüm için birleşen bir hareket oluşturduklarını kaydeden Yılmaz, şöyle devam etti:  “Çocuklarımız için, gençler için, beyefendiler için, hanımefendilerimiz için geleceğe doğru yürüyeceğiz. Kıskananlar çatlasın. Silivri’nin problemleri etrafında beraberce dertlendiğimiz an, yan yana gelemezler diye iddia ettiği insanlar bugün el ele tutuşmuş Silivri’nin kurtulmasını bekliyor. Aşkla, sevgiyle Silivri’yi kuşatacağız.  Kardeşçe, birlik beraberlik içerisinde, huzurla yöneteceğiz.”

BU KARDEŞİNİZ SİZİN YÜKÜNÜZÜ ALACAK


Her konuşmasında kadınlara yönelik projelerini anlatan Yılmaz, ücretsiz kreşler başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanda yapacakları hizmetle kadınlara değer veren bir belediyecilik göstereceklerini söyledi. Yılmaz, “Hanımefendiler! Sizlere söylüyorum. Beşikten mezara kadar hayatın tüm yükü sizin omuzlarınızda. Bu kardeşiniz omuzlarınızdaki yüke ortak olmaya geliyor, bu yükü sizlerin omuzlarından almaya geliyorum. Benim yüküm olacak.” Konuşmasından sonra vatandaşların arasına giren Yılmaz bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.