YILMAZ: DELİ SAÇMASI DEDİKODULARA VERECEK CEVABIM YOK!

YILMAZ: DELİ SAÇMASI DEDİKODULARA VERECEK CEVABIM YOK!
Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Özcan Işıklar ve Selami Değirmenci’nin söylemleri için “Deli saçması fitnelere fesatlara dedikodulara verecek cevabım yok, ayıracak vaktim de yok. Biz işimize bakmakla meşgulüz, onlar bana saldırmakla m
Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Kavaklı‘da yapılan açık hava mitinginde mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Yılmaz’a Ak Parti İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu eşlik etti. Meşaleler arasında miting alanına giren Yılmaz, çocukları öptü, vatandaşlarla tokalaştı. AK Parti İlçe Başkanı Bozoğlu selamlama konuşmasında, “Bir hafta sonra hastalanmış Kavaklı iyileşecek, hayata döndürecek projeleri hizmetleri Volkan başkanımızla Binali başkanımızla gerçekleştireceğiz” dedi. Ak Parti Milletvekili Nevzat Şatıroğlu ise Silivri’nin geri kaldığını söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz sayesinde hizmet yolculuğunun başlayacağını anlatan Şatıroğlu destek istedi.

 
YILMAZ: SİZİ UNUTANLARI SİZ DE UNUTUN 

Alkışlarla konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, 1 Nisan’da hizmet hasretinin biteceğini belirtti. “Silivri unutuldu, Kavaklı unutuldu, dahası sizler unutuldunuz. Ama sizi unutanları siz de unutun ve 31 Mart akşamı gereğini yapın” diyen Yılmaz, 7’den 70’e herkesle kucaklaşacağını ve büyük buluşmayı gerçekleştireceklerini belirtti. 

HER MAHALLEYE ÜCRETSİZ KREŞ

Kadınlara yönelik kültürel ve sanatsal projelerini, özellikle ücretsiz kreş hizmetini anlatan Volkan Yılmaz, “Çocuğunuzun okul ve sizin iş hayatınız arasında sıkışıp kalmayacaksınız. Her mahalleye ücretsiz kreşler açacağız. Çocuklarımızın daha iyi eğitim görmeleri için yüzme havuzu, spor salonları, kültürel ve sanatsal eğitim hizmeti vereceğiz” diye konuştu. Engelliler için yüzme havuzu başta olmak üzere rehabilitasyon merkezleri ile ailelerin yükünü hafifleteceklerini ifade eden Yılmaz, “Bu hayatı birlikte yaşıyorsak engelleri de birlikte aşacağız. Engelli kardeşlerimiz, çocuklarımız ve ailelerimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” mesajı verdi. 

ONLARA CEVAP VERECEK VAKTİM YOK

Yılmaz, iftira attıklarını söylediği Özcan Işıklar ve Selami Değirmenci için şu yanıtı verdi: 
“Ben bu ülkede taş üstüne taş koyan her devlet adamına teşekkür ettim. Silivri’de de Özcan beye ve Selami beye de teşekkür ettim. Biz ne kadar nezaketimizi korusak da her iki aday bize saldırmakla meşgul. Geçen gün bir teyzeyle bunu konuşurken ‘Evladım sen koşmana bak onlar arkandan konuşsun dursun’ dedi. Deli saçması fitnelere fesatlara dedikodulara verecek cevabım yok. 
Onlara cevap vermeye ayıracak vaktim yok. Nezaketimi korumaya devam edeceğim. Kardeş kavgasına, aile içi kavgalarına beni dahil etmesinler. Yokum! Biz işimize bakmak zorundayız. Silivri’yle dertlendik, biz koşmaya devam ediyoruz onlar arkamızdan gelmeye çalışıyor. Silivri sayemizde siyasetçi gördü.”

Yılmaz konuşmasından sonra vatandaşlarla fotoğraf çektirerek başka bir programı için Kavaklı’dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.