Yine Aday Olursa Osman Pamukoğlu'nun Pankartı Hazır

Yine Aday Olursa Osman Pamukoğlu'nun Pankartı Hazır
Türkiye erken seçime hazırlanırken 7 Haziran'da İstanbul'dan bağımsız aday olan Osman Pamukoğlu'nun o dönemde asılan pankartı hale indirilmedi ve adeta seçime bekliyor.
Türkiye'de, 1 Kasım'daki erken genel seçim için hazırlıklara başlanırken, 7 Haziran seçimlerine İstanbul 3'üncü Bölge'den bağımsız aday olarak giren Osman Pamukoğlu için hazırlanan büyük seçim pankartının aradan geçen 3.5 ayda indirilmediği görüldü.

"15 GÜN ANLAŞTIK AMA..."

Her gün binlerce aracın gelip- geçtiği E-5 karayolu üzerinde Metrobüs'ün Beşyol durağının hemen yanındaki 4 katlı binanın bir cephesinin önemli bölümü kaplayan 'Yüreğinle Düşün. Artık Evlatların İçin Oy Ver' yazılı pankartı, 7 Haziran seçimlerinden yaklaşık 20 gün önce asıldı. Bina sakinleri 15 günlüğüne anlaştıklarını söyledikleri 4 katı kaplayan pankartın aradan geçen süre içerisinde indirilmediğini anlattı.



"İYİYE İŞARET"

Seçim yasakları kapsamına girdiği için 6 Haziran günü saat 18.00'den itibaren indirilmesi gerektiği halde 'Unutulduğu' sanılan dev pankartın kaldırılması için yapılan başvurular da sonuç vermedi. Adının yazılmasını istemeyen bir bina sakini "Küçükçekmece Belediyesi'ne 3 kez başvurduk. Gelip kaldırmadılar" derken, metrobüs üst geçidinden geçerken pankartı görenlerden bir bölümü bunu yadırgarken, bir bölümü de Osman Pamukoğlu pankartının indirilmemesinin bu aday için 'İyi bir işaret' olduğu esprisini yaptı.


SADECE 14 BİN OY ALDI

İstanbul 3'üncü Bölge'de Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Güngören, Küçükçekmece, Silivri ilçeleri bulunuyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde uzun süre görev yapan Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, İstanbul 3'üncü bölgede bağımsız aday olarak girdiği 7 Hazian seçimde yüzde 0.48 oranı ile 14 bin 114 oy almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.