Yunus Koca'nın Katil Zanlıları Yakalandı!

Yunus Koca'nın Katil  Zanlıları Yakalandı!
Diyarbakır'da AK Parti Diyarbakır eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca'nın katil zanlısı oldukları iddiasıyla 2 kişi, olayda kullanılan silahla yakalandı.
Diyarbakır 'da uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Diyarbakır eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca'nın katil zanlıları olduğu öne sürülen 2 kişi, olayda kullanıldığı tespit edilen silahla yakalandı.

DİYARBAKIR DIŞINDA OLDUKLARI TESPİT EDİLDİ

Alınan bilgiye göre, Koca'nın hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, toplanan deliller ve görgü şahitlerinin ifadelerinden yola çıkan güvenlik güçleri, olayı gerçekleştirdikleri belirlenen iki zanlının Diyarbakır dışında olduğunu tespit etti. Emniyet güçleri, ikisi de 46 yaşında olan zanlıları, olayda kullanıldığı kriminal incelemede de tespit edilen 7.65 milimetre tabancayla yakaladı. Zanlıların örgüt bağlantılarının olup olmadığı araştırılıyor.

ECZANEYE GİDERKEN VURULMUŞTU

Eski AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca, dün kendisine ait eczaneye gittiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

DAVUTOĞLU BABASINI ARAMIŞTI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yunus Koca'nın babası Abdülkadir Koca ile telefonda görüşmüş ve taziye dileklerini iletmiş, Koca'nın yaşamını yitirmesine neden olan saldırının bir an önce aydınlatılması için de görevlilere talimat vermişti.

Kaynak: Son Dakika

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.