VATAN BİLGİSAYAR BEYLİKDÜZÜ’NDE

VATAN BİLGİSAYAR BEYLİKDÜZÜ’NDE
Teknoloji alanında adından sıkça başarı ve övgüyle söz ettiren Vatan Bilgisayar’ın 55.Mağazası, Beylikdüzü ilçesinde açıldı.
   Beylikdüzü mağazasının açılmasıyla birlikte İstanbul’da 16, Türkiye’ de 55. Mağazaya ulaştıklarını açıklayan Vatan Bilgisayar’ın sahibi Hasan Vatan, Beylikdüzü’nde 50 kişilik personelle müşterilerine hizmet sunacaklarını  sözlerine ekledi.
   Önümüzdeki günlerde Diyarbakır, Eskişehir ve Samsun mağazalarının açılmasıyla birlikte hızla büyümeye devam edeceklerini  de söyleyen Hasan Vatan,  “2012 yıl sonuna kadar 100 mağazayı hizmete sunmayı hedefliyoruz.Toptan Fiyatına Teknoloji  sloganı ile amacımız teknolojik ürünleri müşterilerimize en cazip, en kaliteli bir şekilde sunmaktır.”
   Vatan Bilgisayar’ın Türkiye genelinde 2600 kişilik personele sahip olduğunu ve bu sayının mağazaların açılmasıyla birlikte daha da artacağını belirten Hasan Vatan, tüm mağazalarımızda haftanın 7 günü saat 10:00 - 19:00 arasında müşterilerinin hizmetlerinde olduklarını  da sözlerine ekledi
Beylikdüzü Vatan Bilgisayar mağazası açılışına özel, Cuma günü sabah itibarıyle  tüm ürünlerde başlayan  3 günlük % 25 lik indirim fırsatının Pazar günü sona ereceği bildirildi.
Foto-Haber : Oğuz Cevher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum