30 Mart’ta iki ‘BAYRAM’ var

30 Mart’ta iki ‘BAYRAM’ var
Avcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılışını gerçekleştiren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun gündeminde CHP ve MHP vardı.

Bunlar bizim yaptıklarımızı hayal dahi edemezler diyen Müezzinoğlu, her anlamda Türkiye’nin çağ atladığının altını çizdi. 30 Mart seçimlerinde bunlara bir kez daha ders vereceklerinin altını çizen Bakan Müezzinoğlu, ’30 Mart’ta Avcılar’da ‘iki Bayram’ var. Hem seçimi kazanacağız, hem de Bayram Şenocak’ı belediye başkanı yapacağız’ dedi.

‘Sağlıkta devrim yapıldı’

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ‘Sağlıkda yeni bir adım atlıınca dolayısıyla keyfimiz ve mutluluğumuz artıyor. Bugünleri çok idrak ettik. Huzurluyuz, mutluyuz ve sağlık noktasında çok iyi noktadayız. Kısa süre içersinde Bahçelievler ve Esenler de iki hastane açıldı. Temeli açılan çok sayıda hastane var. Ağız ve Diş sağlık merkezleri son dönemde gündemimizde. İnsan sağlığına ciddi anlamda hizmet veren müesseseler. Her ilçemizde yapılması planlanıyor. Bu anlamda Avcılar’ımızda açılan Ağız ve Diş Sğlığı Merkezimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum’ dedi.

14’den 125’e çıktı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzimnoğlu ‘Sağlıkta 11 yıldır devrim başardık. 11 yıl önce Ağız Diş Sağlık Merkezleri bir mahalleye gelirmiydi hayalini bile kuramazdık. Şimdi şükürler olsun tüm Türkiye’de çeşitli illerde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri açıyoruz. 2002 yılında bu ülkede 14 adet Ağız Diş Merkezi varken bugün 125 adet Ağız Diş Sağlık Merkezi var. Esenlerde ve Bahçelievler’de Hastaneler açtık. Beylikdüzü ve Büyükçekmece Hastanelerimizin temelini attık. Avcılar ve Esenyurt hastanelerine ek binalar kazandıracağız. İnsanlara evlerinde sağlık hizmeti veriyoruz. 10 yıl önce kimse bunlara inanamazdı. Amerika’da, Almanya’da ne varsa artık bizim ülkemizde de var’

’30 Mart sandıkta hesabını soracağız’

‘Bizim büyümemizden rahatsız olanlar var. Bize tazgah ve tuzak kuranlar var. Türkiye’nin büyümesinden rahatsız olsanızda yine biz bu ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz. Hangi tuzakları kurarsanız kurun, hangi kasetleri çıkarırsanız çıkarın milletin önüne, sandığın önüne, demokrasinin önüne çıkamayacaksınız. Bu millet sizi ezip geçecek. Daha öncede tezgahladınız. Astınız, tankları yürüttünüz, hukukla ümüğünü sıktınız ama artık yağma yok. Milletle yürüyen bir AK Parti var ve milletin iradesini önemseyen Recep Tayyip Erdoğan var. Milletin hak ve hukukunu 11 yıldır kimseye çiğnetmedik. Çok tuzaklar kurdunuz ama başaramadınız ve yine başaramayacaksınız. 30 Mart akşamı yine başaracağız. Keşke o sandıktan çıkan sonuçtan ders alabilseniz. Ama sizin böyle bir derdiniz yok ki’ dedi.
Birlikte karanfil dağıttılar

Ağız ve Diş Sağlık Merkezi’nin açılışından sonra Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak birlikte Ormanlı Caddesi’nde karanfil dağıttı. Halkın ve esnafın büyük ilgisi ile karşılaşan Müezzinoğlu ve Şenocak, vatandaşlarla sohbet ederek destek istedi.

 HABER:YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.