Başkan Akgün'den Orhan'a yoğun bakım yatağı

Başkan Akgün'den Orhan'a yoğun bakım yatağı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, doğuştan beyin özürlü olan ve yatağa bağlı yaşam mücadelesi veren Orhan Yılmaz'a yoğun bakım yatağı hediye etti.

 

Büyükçekmece ilçesi, Kamiloba Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşan 33 yaşındaki Orhan Yılmaz için hayati önem taşıyan yoğun bakım yatağı ihtiyacı Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün karşıladı.

 

Doğuştan beyin özürlü olan ve normal bir yatakta yaşamını sürdüren Orhan Yılmaz, burnundan özel mamalar ile beslenebiliyordu. Burnundan beslendiği için dik duruma gelebilecek bir yoğun bakım yatağına ihtiyaç duyan Yılmaz ailesinin bu talebini karşılayan Başkan Akgün, ailenin yüzünü güldürdü. Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri Yılmaz ailesinin evine giderek yoğun bakım yatağını kurup aileye teslim ettiler. Başkan Akgün tarafından gönderilen yoğun bakım yatağının hayatlarını kolaylaştıracağını ifade eden Yılmaz ailesi, "Orhan artık daha rahat ve sağlıklı bir şekilde beslenebilecek. Bizim bu talebimize kayıtsız kalmayan Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün'e teşekkür ederiz" diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.