Başkan Kerimoğlu, ALS-MNH hastalarıyla bir araya geldi

Başkan Kerimoğlu, ALS-MNH hastalarıyla bir araya geldi
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı'nda Amiyotrofik Lateral Skleroz- Motor Nöron(ALS-MNH) hastalarıyla bir araya geldi.
ALS-MNH Derneğinin yöneticilerinin de katıldığı buluşmada; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,” Bakırköy Belediyesi olarak engelli yurttaşlarımızın her zaman yanında olacağımızın sözünü veriyoruz.” dedi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ALS-MNH hastalarına hitaben şu şekilde konuştu: “bizim açımızdan engel; görmeyen gözde, yürümeyen ayakta, duymayan kulakta değildir. Engel; engelli yurttaşı görmeyen yurttaştadır, engelli yurttaşa adım atmayan ayaktadır, engelli yurttaşın sorunlarına empati göstermeyen kalptedir. Biz Bakırköy’de, engelli yurttaşlarımızın hayatını zorlaştıracak projelere belediye olarak müsaade etmiyoruz.

Bakırköy’de önceki yıllarda engele ruhsat vermeyeceğimizi dile getirdik ve bunu tam kararlılıkla sürdürüyoruz. Bundan sonra yapılacak olan bütün projelerde de mutlaka engelli hassasiyetlerine dikkat ederek imar planları ve  çevre düzenlemeleri yapacağız. “ Kaynak: Başkan Kerimoğlu, ALS-MNH hastalarıyla bir araya geldi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.