BAYANLARA ÖZEL YAĞ VE KAS ÖLÇÜMÜ…

BAYANLARA ÖZEL YAĞ VE KAS ÖLÇÜMÜ…
Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Medicana Hastanesi’nin bir araya gelmesiyle düzenlenen “Kadın Sağlığı ve Beslenme” konulu konferansta, katılımcılara önemli bilgiler verildi. Program sonunda ise bayanların vücutlarındaki yağ ve k
Beylikdüzü Belediyesi ve Medicana Hastanesi işbirliğinde “Kadın Sağlığı ve Beslenme” konulu bir seminer düzenlendi. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlikte,  İstanbul Beylikdüzü Medicana Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Serap Andaç Öztürk, kadın sağlığı üzerine değerli aktarımlar yaptı ve özellikle doğru beslenmenin altın kurallarını anlattı. Ayrıca hamilelik, emzirme, adet ve menopoz dönemlerinde beslenmenin nasıl olması gerektiğine dikkat çekti. Az ve sık beslenmenin bütün hastalıkları engellediğini belirten diyetisyen Öztürk, “Özellikle hamilelik döneminde anne adaylarının sıvı alımını arttırması gerekir. Günlük alınan sıvı miktarının yaklaşık 3 litre olmasına özen gösterilmelidir” dedi.
Egzersiz ve Spor Şart…
Sağlık için egzersizin önemine de vurgu yapan Öztürk, “Egzersizi günlük hayatınıza sokmak için çaba gösterin. Düzenli spor ve egzersiz yapmak, sağlıklı kalmak için vazgeçilmezdir” dedi. İsteyen katılımcılara Elegance Fitness Spa & Club tarafından vücutlarının yağ, kas ve su seviyelerini ortaya koyan testlerle ölçüm yapıldı. Programın sonunda Beslenme ve Diyet Uzmanı Serap Andaç Öztürk’e çiçek takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.