Beylikdüzü’nde kan hayat buluyor

Beylikdüzü’nde kan hayat buluyor
“Kan Bağışı Candır” diyerek birçok hastaya umut olan Türk Kızılayı Beylikdüzü’nde düzenlenen kan bağış etkinliklerinden sık sık bağışlarla ayrılıyor. Beylikdüzü Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen kan bağışı etkinliklerinde şimdiye kadar 2 bine yakı

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Kızılay işbirliğiyle yürütülen kan bağışları bilinçli ve duyarlı vatandaşları sayesinde binlerce insana hayat vermeye devam ediyor. Güvenli ve rutin bir şekilde kan vermenin insan sağlığı açısından da yararlı olduğu bilgisi doğrultusunda Kapalı Pazar Alanı’nda duyarlı vatandaşlar son olarak 53 ünite kan bağışında bulundular.

 

Bağışçılar Gün Geçtikçe Artıyor

 

“Kan Bağışı Candır” sloganıyla 2 bin üniteye yakın kanın Beylikdüzü’nden Kızılay’a bağışlanmış olması birçok hastaya ve yakınlarına ümit dolu yarınlar sağlıyor. Beylikdüzülü bağışçıların gün geçtikçe artması ile acil durumlarda vatandaşa umut ışığı olan kanların sayısı da artıyor. Şimdiye kadar ilçeden giden bağışlarla 164 kişinin hayata sımsıkı tutunmasına yardımcı olmanın gururunu tüm yardımseverler yaşıyor.

 

Binlerce kişinin yalnız olmadığını göstermek için onlara bağış yaparak yardımcı olacak vatandaşlar bir yıl içerisinde toplam 20 etkinlikle Beylikdüzü Belediyesi Metrobüs Meydanı’nda, Adnan Kahveci Mahallesi’ndeki Kapalı Pazar Alanı’nda ve Fatih Sultan Mehmet Camii Etkinlik Alanı’nda kurulan çadırda bağışlarını yaptılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.