Büyükçekmece’de sağlık panelleri

Büyükçekmece’de sağlık panelleri
Büyükçekmece Belediyesi'nin toplum sağlığına yönelik olarak başlattığı çalışmalar "Baş ve Migren" konulu panel ile devam etti.
Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatı ile her ay farklı bir sağlık sorununu gündeme alarak bir panel gerçekleştiriyor.

Panele katılım yoğun oldu

Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Suna Pekuysal salonunda gerçekleşen Baş ve Migren Ağrıları konulu paneline çok sayıda vatandaş katıldı. Panelin konuşmacılığını İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Nöroloji Anabilim Dalı uzmanı Profesör Doktor Ayşe Altıntaş yaptı.

Baş ağrısının türleri

Gerilim baş ağrısı, beyin tümörü, beyin kanaması, beyin iltihapları, venöz sinüs tıkanmaları, beyin ödemi gibi rahatsızlıkların belirtileri, psikojen baş ağrıları, auralı migren ve aurasız migren gibi hastalıkların belirtileri ve tedavi yöntemleri hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Ayşe Altıntaş, panelin son bölümünde vatandaşların baş ağrısı ve migrenle ilgili sorularını cevapladı. Düzenlenen panele Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün il dışında olmasından dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral katıldı. Başkan Yardımcısı Oral, panelin sonunda panele katılan konuşmacılara ve vatandaşlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.