Çiftçilerden Gıda Bankası'na destek

Çiftçilerden Gıda Bankası'na destek
Silivrili çiftçiler Doğay Özer, Nejat Özkanlı ve Sedat Bakır, ürettikleri nohutlardan Silivri Gıda Bankası’na getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için destek oldu
Silivri’de yaşayan ihtiyaç sahibi kimselere gıda yardımında bulunan Silivri Gıda Bankası’na bir destek de çiftçilerden destek geldi. Alipaşa ve Çeltik bölgesinde ürettikleri nohutları dernek merkezine getiren çiftçiler Doğay Özer, Nejat Özkanlı ve Sedat Bakır bağışlarıyla örnek davranış sergiledi. İhtiyaç sahibi ailelere ulaşılması için Gıda Bankası’na katkıda bulunan çiftçiler, “İlçemizde yardıma muhtaç insanlara ulaştırılması için ürettiğimiz nohutlardan Gıda Bankasına getirerek bağış yaptık. Bu hizmeti verenlere teşekkür ederiz” dediler.


Yılmaz'dan çiftçilere teşekkür

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yardımlaşma kültürüne örnek teşkil ettiğini belirterek çiftçilere teşekkür etti. Başkan Yılmaz, “Yoksulun yetimin yanında olan bir yönetim anlayışımız var. Silivri Gıda Bankası’na yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için hassasiyetle hareket ediyoruz. Hayır hasenat işleyen herkesten Allah razı olsun. Değerli çiftçilerimize yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.