Doktor Başkandan anında müdahale

Doktor Başkandan anında müdahale
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Merkez Mahallesi’nde kanalizasyonu patlayan bir binada yaşayan yatalak ve hasta bir kadın ile engelli bir çocuğu ziyaret ederek, olaya anında müdahale etti.
Temizlik işleri ve sağlık ekipleriyle Vatansever Apartmanı’na giden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, olayla bizzat ilgilenip adeta anne şefkatiyle yaklaşması takdirle karşılandı.

Bina sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi için birim müdürlerine talimat veren Toprak,  apartman sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Binada yatalak bir hasta ve bir engelli bulunan Ataç ailesiyle de yakından ilgilenen Başkan Toprak, Ataç ailesinin engelli çocuğuna da akülü araba hediye etti.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini ifade eden Dr. Handan Toprak “İlçemizde bu tür yaşanmasını istemediğimiz olaylar gelişebilir, ancak bizler Avcılar Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için yanlarında olacağız. Sağlık ekibimiz, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ve Zabıta Müdürlüğümüz koordineli bir şekilde apartman sakinleriyle diyalog kuracak ve mağduriyetleri en kısa zamanda giderilecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.