Engelli Vatandaşlara Ücretsiz Göz Muayenesi

Engelli Vatandaşlara Ücretsiz Göz Muayenesi
Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünün, başlattığı “Gözünüz bizde olsun” kampanyası ile engelli vatandaşlar için Cuma ve Cumartesi günleri ücretsiz göz ön tanı muayenesi yapıyor. Hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlar, Cuma günleri Saat 09:30

İlçenin sağlığı için çalışan Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, engelli vatandaşlara yönelik haftanın Cuma ve Cumartesi günleri ücretsiz olarak göz ön tanı muayene hizmeti veriyor. Anlaşmalı kurumlar tarafından görevlendirilen hekim ve asistanlar, gerekli ekipmanlar aracılığıyla müdürlükte vatandaşları muayene ediyor.

Tanı ve teşhislerin yapıldığı muayenede hekimler, değerlendirmelere göre vatandaşları hastanelere de sevk edebiliyor. Cuma günleri Saat 09:30 -17:00, Cumartesi günleri ise 10:30 -18:00 arasında hizmetten faydalanabilen engelli vatandaşlar, müdürlüğün sunduğu bu imkandan oldukça memnun.

Cuma ve cumartesi günleri dezavantajlı gruplara yapılan göz ön tanı muayenesi, Pazar günleri ise; Saat 10:30 - 19:00 arasında tüm halkımız ücretsiz bir şekilde  faydalanabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.