Esencan Hastanesi 4 yaşında

Esencan Hastanesi 4 yaşında
Yaklaşık 20 yıldır sağlık sektöründe hizmet veren Esencan gurubuna ait Esencan Hastanesi, 4’üncü yılını kutluyor.

İlk günkü heyecan ve özveriyle yoluna devam eden Özel Esencan Hastanesi 4’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla hastaneye ait konferans salonunda bir kutlama programı düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte Esencan Hastanesi’nin başarıları, sürekli kendisini yenilemesi, teknolojik haberleri takip etmesi, vizyon ve misyon doğrultusunda kurumsallaşmış bir marka haline gelmesi konuşulurken, ilk günden bugüne kadar ki süreçte nelerin yaşandığını anlatan bir de sinevizyon gösterisi izlendi.

Sizlerle çalışmak bizleri mutlu ediyor”

Organizasyonun devamında ise kısa bir konuşma yapan Esencan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Yenidünya; ‘’Hepiniz öncelikle hoş geldiniz. Gerçekten 3 yılımızı bu hastanede doldurduk. 3 yıl önceden bizimle çalışmaya başlayan arkadaşlarımızın sayısı çok fazla. Sizlerle çalışmak bizleri çok mutlu ediyor. Daha önceki konuşmamda da söylemiştim; inşallah bir dahaki 3 yılda çok daha iyi yerlerde, konumlarda beraber olacağız ‘’ dedi. Taşkın Yenidünya’nın konuşmasının ardından yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verildi. Taşkın Yenidünya’nın plaketi, tarafından verildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.