Evde sağlık hizmeti

Evde sağlık hizmeti
Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda yaşlı bakım, hasta nakil, evde sağlık kontrolü, enjeksiyon, serum, pansuman tedavileri gibi önemli sağlık hizmetlerini ilçe halkına ulaştırıyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, her ay 200 yaşlı vatandaşa evinde bakım hizmeti verilirken, ayda 350-400 kişiye hasta nakil hizmeti, 450-500 kişiye evde sağlık, enjeksiyon, serum ve pansuman hizmeti verilmektedir.

Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere yapılan gıda, yakacak, ev eşyası, kırtasiye yardımı, çocuk ve yaşlı bezi gibi benzeri sosyal yardımlarda sürmekte.

 Projeler insan odaklı

 Ortaya koyduğu her projede “Önce insan” sloganıyla yola çıkan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Belediyecilik anlayışımızda her zaman insanın önemine vurgu yaptık. Hayata geçirilen ve geçirilecek olan tüm projelerimizde de, insanımıza daha mutlu, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir kent yaratma çabası içinde olduk. Bu anlayış çerçevesinde sosyal belediyecilik çalışmalarımıza farklı bir bakış açısı getirdik. Gerçek ihtiyaç sahibi insanlarımızın her zaman yanında olmaya gayret ediyoruz. Ekibimle birlikte sosyal belediyecilik anlamında başarıyla sürdürdüğümüz çalışmalarımız bundan sonrada devam edecek” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.