“Güzel dişler neşeli gülüşler sizlerin olsun”

“Güzel dişler neşeli gülüşler sizlerin olsun”
Beylikdüzü Belediyesi’nin önemli sosyal projelerinden biri olan “Ağız Sağlığı ve Diş Bakımı” etkinliği devam ediyor. Kavaklı İlköğretim Okulu 1. Sınıf öğrencilerine yapılan ağız ve diş taramalarına Belediye Başkanı Yusuf Uzun da katıldı.

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ilkokulların 1. sınıflarına yönelik düzenlenen “ağız ve diş taramaları” sürüyor. Kavaklı İlköğretim Okulu’nda bu hafta gerçekleştirilen diş taramalarına katılan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye etti ve sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerektiği yönünde nasihatlerde bulundu. Miniklerden büyük ilgi gören Başkan Uzun,  küçük yaşlarda diş fırçalama ve diş bakımının bir alışkanlık haline getirilmesine katkı sağlamak için bu çalışmayı uyguladıklarını ifade etti.
Eğitimi Öğrenciler İle Birlikte İzledi
Başkan Uzun öğrencilere, “Güzel dişler neşeli gülüşler sizlerin olsun” diyerek uygulamaların Beylikdüzü’nün tüm ilkokullarında yapılacağını belirtti.  Diş hekimi tarafından verilen ağız ve diş sağlığı ile diş fırçalama eğitimini ise Başkan Uzun, öğrencilerle birlikte izledi.  Müdürlük yetkilileri eğitim sonrasında ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirici broşür dağıttı.
Bir de Penaltı Attı
Başkan Uzun, okuldan ayrılırken okul bahçesini gezdi ve eksikliklerin giderilmesi için çalışılacağını ifade etti. Yanına gelen öğrencilerle futbol oynayan Başkan Uzun, spordaki hünerini de gösterdi. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.